Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem czy warto być kobiecą

Kiedy poczułaś się prawdziwie kobietą??

Polecane posty

Gość Nie wiem czy warto być kobiecą

Jakie to były momenty lub może jedno zdarzenie po którym to się zaczęło i trwa nadal?

Gość gość
kiedy pierwszy raz kochałam sie z moim mezem:P

Gość gość
Kiedy urodziłam dziecko.

Mnie zastanawia co to właściwie znaczy "czuć się kobietą" i nie zdziwiłoby mnie gdyby dla każdej kobiety to oznaczało coś innego. Ja się nie czuję kobietą nie mniej niż "szatynką", ale to tylko moje odczucie.

Gość gość
jak po raz pierwszy dostałam okres i jak po raz pierwszy wydepilowałam sobie brwi.. :D :D czyli jakieś 13 lat :) ale to nie trwa do dziś. Teraz przestałam się czuc jak kobieta.. w sumie już jakieś 3 lata odkąd zaszłam w ciążę... :(

tak z czystej ciekawości - co rozumiecie przez "czucie się kobietą" - jestem ciekawa czy będzie jakaś wspólna charakterystyka :)

Gość gościóófka
zawsze czuje sie kobieco, bo podobam sie facetom od lat 20-70

Gość gość
Kiedy pierwszy raz kochałam sie z moim mezem. Gdy sie kochalismy poczułam cos takiego, że tak powinno być, do tego jesteśmy stworzeni, ja kobieta i on mezczyzna. Kobieca, czyli zupełnie inna od mezczyzny, ale bez niego bedaca niepełna;)

Gość gość
Po 30-stce :D

Gość gość
kiedy zdalam sobie sprawe kim jestem i czego oczekuje od zycia

Gość gość
Jak sie przespalam z moim facetem wczesniej bylo mi wszystko jedno :P

Czyli póki co jest to poniekąd związane z seksualnością (nie dla wszystkich, oczywiście).

Gość gość
od chwili poznania Onego"" ;)))

Gość ghjikolkiuhytrde
Sex zbliża i łączy ;)))

Nie przeczę - i najwyraźniej dla niektórych ma też inne znaczenie. U mnie tak nie było, ale ciekawie jest o tym przeczytać.

Nie przeczę - i najwyraźniej dla niektórych ma też inne znaczenie. U mnie tak nie było, ale ciekawie jest o tym przeczytać.

To mnie właśnie zastanawia. Jedne kobiety mówią, że czują się bardzo "kobieco", a inne najwyraźniej nie przykładają do tego wagi. Ja mogę się czuć atrakcyjnie, seksownie, mogę uważać, że wyglądam ładnie...ale kobieco? Kobietą jestem zawsze, w dresie, w bojówkach i z katarem...

Gość gość
to takie proste gdy moge wygladac atrakcyjnie mam czas i kase by o siebie zadbac oraz i to maja wszytskie babki sa atrakcyjne w oczach swoich partnerów gdy ten je dołuje nasza samoocena lekko pogrąża sie

Gość gość
oraz wtedy tu juz jakas to napisła urodzenie dzieciątka daje nam takie poczucie zesmy kobiety 1000%

a ja mam i często słyszę komplementy, ale nie czuję się przez to kobieca...piękna, zgrabna, atrakcyjna - tak, ale nie "kobieca". Może to różnica w tym jak rozumiemy to określenie?

Gość gość
kobiety lubia jak inna kolezanka uzna ich wyglad jest nawet takie powiedzenie ze kobiety ubieraja sie dla innych kobiet zeby dowalic konkurencji przwwaznie ich partner nie zauwaza zmian do tego stopnia " no czeka i czekam czy podobam ci sie tak masz ładną sukienke odp on ona wsciekła nie mam nową fryzurę a sukienka ma z 5 lat jest stara" własnie tacy sa partnerzy u innych kobietnp w pracy zauwaza ale u swojej jakos nie

Gość pretty woman?
Ja ponoć jestem atrakcyjna, ale nie czuję się kobieca. Z resztą gdy czuję się kobieca, to też tracę chyba do siebie szacunek.... jakbym była lekkich obyczajów :O

Gość gość
czuc sie kobieco to dla mnie miec w sobie to poczucie wdzieku i tego czegos.. i to wychodzi w mojej postawie, wygladzie nie potrzebuje rodzic dzieci zeby sie poczuc nia jeszcze bardziej, choc planuje i na pewno dziecko na innej plaszczynie da mi spelnienie

Gość v ))))(OIujhygtfrdes
dobrze sie poczułam kiedy po raz pierwszy mnie pocałował :D

Gość gość
Zawsze czulam sie kobieco, ale odkad pracuje z samymi facetami, czuje sie extra kobieco! Mimo, ze od razu na poczatku zaznaczylam, ze nie chce specjalnego traktowania i "chlopcy" sie do tego stosuja, to codziennie spotykaja mnie jakies male gesty z ich strony jak przepuszczenie mnie w drzwiach, czy przepraszanie jak ktorys przy mnie przeklnie, a z uwagi na prace, ktora wykonujemy, ktora jest momentami niebezpieczna czuje, ze zawsze jak cos zaczyna sie dziac jestem nimi z kazdej strony otoczona tak na wszelki wypadek gdyby cos zlego mialo mi sie stac:) No i jeszcze nigdy nie kupilam nawet jednego drinka jak wychodzimy po pracy:)

Gość gość
sama nie wiem co powiedzieć

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
kiedy pierwszy raz robiłam orala facetowi