Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maarta29

Czy jestem oziębła?

Polecane posty

Pytanie do ogółu - co może być przyczyną niechęci do seksu? Jesteśmy razem od 10 lat, oboje mamy po 30 lat i 4 letnią pociechę. Niby wszystko jest ok, do niedawna moje libido było w normie. Od ok.6 miesięcy w ogóle nie mam ochoty na seks.Partner się stara, dba zawsze by mi było dobrze a ja się czuję jak kłoda...masakra jakaś. Raz na miesiąc to jeszcze jestem w stanie to ogarnąć ale więcej to niekoniecznie. Kiedyś już przerabialiśmy podobną sytuację tyle że to ON miał problem (stresująca praca) a moje szalone wówczas libido nie dawało mu spokoju i tajfun w domu gotowy. Teraz jest odwrotnie. Już wczoraj powiedziałam że chyba będziemy białym małżeństwem a ON niech szuka kochanki do seksu...noż normalnie mnie to prawie brzydzi. Nie wiem co się dzieje... doradzi ktoś coś???

Gość gość
halooo

Gość gość
bo jakbys napisala ze robisz loda z polykiem to mialabys mnostwo wpisow :P

Gość kijanka28
Ja Cię pocieszę: mam podobnie :( Też mam bardzo rzadko ochotę na seks z mężem (choć sama często robię sobie dobrze). I już sama nie wiem czy to moja wina, jego czy sama nie wiem czego.

Gość 123gosc
No napewno z wami jest cos nie tak. nalezycie do grupy kobiet ktore sie zdradza. macie niskie libido. Gdybysice byly facetami to by wam nie stanal. Zal mi was, bo zaden facet nie bedzie z wami szczesliwy, no moze jakis impotent.