Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość

Przeróbka bikini

Polecane posty

Gość gośćgość

Witam ;-) Chciałabym przerobić swoje stare bikini.. Dlaczego przerobić, a nie kupić nowe? Kiedy urodziłam moje ciało się zmieniło, bardzo ciężko jest mi dobrać coś, co będzie dobrze leżało. Stąd ten pomysł. Zdjęcia są tylko podglądowe, materiały założone na odpierdziel, pytanie: który wzór ? w którym lepiej?

Gość dres
ten z motylkiem jest mniamuśny,ta ten po prawo to przebrzmiała dekada. ale to rzecz gustu:-)

Gość ewwelina
A mierzyłaś stroje Comeximu, Freyi, Panache...? Bo w nich nie powinnaś mieć problemu z dopasowaniem, obwody są od 60, miski do K angielskiego (a Ty na oko masz biust ok. 65F-G, czyli w rozmiarówkę się łapiesz spokojnie i jeszcze jest hoho zapasu), modeli masa w różnych krojach :) Tego czegoś z fotek bym się natomiast szybko pozbyła, bez zawracania głowy, bo ten kostium biust Ci spłaszcza i ściąga w dół, zamiast zbierać i podnosić.

Gość gośćgość
Z tym, że puszcze jeszcze sznurki od środka piersi na szyję. U mnie w okolicach niestety nie ma takich sklepów, żeby dostać stroje takich firm, a z internetu zamawiać to ryzyko w moim przypadku.

Gość gość
Też uważam, że ten krój Ci nie służy, ale nie tylko Tobie, ja sama zamówilam sobie podobny na all i leży w szafie, bo biust spłaszcza i nie podnosi, tak jak ktos napisal, a u mnie to jest tak, że mi nic nie wisi, jestem szczupła, a mimo to leży do bani. Też latałam po sklepach, nic nie moglam dobrac, w koncu zamowilam na allegro, musialam 2 kupic, bo góre L a majtki M. Był z tym kłopot, wymieniałam, ale ostatecznie mam strój i jestem zadowolona. Weź sobie pooglądaj na all stroje z Mewy, fajne są, bardotki i pushupy, może nie takie markowe, jak te wczesniej wymienione, ale cena spoko i jakosc tez daje rade, na 1-2 lata, a potem to juz i tak chce sie miec nowy :) I figura sie zmienia...

Gość ewwelina
Żadne ryzyko, przecież masz 10 dni na odsyłkę/wymianę. Zamawiasz, mierzysz normalnie, nie pasuje to na pocztę i wraca skąd przyszło :) Ja mam 90% bielizny tak kupione ;)

Gość gość
Jesli chodzi o markę Freya to absolutnie nie masz miseczki F lub G Ja mam G zamówiłam od Freya i był za duży ,musiałam odesłać i zamówiłam ponownie FF oby był dobry ,czekam właśnie na przesyłkę.