Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawiłam chłopaka choć nadal go kocham

Polecane posty

Gość gość

byłam z nim 3,5 roku, na początku było cudownie, zakochana po uszy świata poza nim nie widziałam, w maju 2012 roku przestało mu juz na mnie tak zalezec, nie starał sie, krytykował na każdym kroku, nie wiem dlaczego tak sie stalo. ostrzegałam go wtedy ze jeżeli to sie nie zmieni odejde. doszły do tego jeszcze kłótnie o jego rodzine, matka z siostra nie przepadały za mna traktowały mnie jak śmiecia, a on nie potrafił stanąć w mojej obronie. najgorsze jest to ze miałam z nim mnóstwo planów, nie wiem czy on ze mna tez , ale mielismy sie zareczac, plany o dziecku, slubie. nie wytrzymałam -odeszłam, zeby nie wrócić związałam sie z moim eks, on zero kontaktu ze mna, odezwalam sie do niego po 4 miesiacach, nie wytrzymałam, najgorsze jest to ze ciagle rycze nic nie jem, mysle o samobójstwie. Popisalismy sms, napisalam ze go nadal kocham ze nigdy nie przestalam , a on na sam koniec napisal mi wiadomosc :Przepraszam Cie bardzo ale ja tez rak mialem , ale mi przeszlo, snilas mi sie co noc i bylo mi ciezko ale udalo mi sie z tego wyjsc szczescia Ci zycze trzymaj sie bedzie dobrze zobaczysz paapa, co ja mam o tym myslec? wydaje mi sie ze moze kogos miec. dodam ze w sierpniu wyjezdzam za granice, i o niczym innym tak nie marze jak o tym zeby sie odezwal do mnie, zebym nie musiala wyjeżdżać!!!! Pomocy

Gość Takitamzewsi
Jestem facetem i uważam że on ma rację. Po 20 latach się ludzie rozstają i jakoś żyją. Przejdzie ci jak wyjedziesz za granicę. Dasz d**y jednemu później drugiemu i zapomisz. Ale jak go tak pragniesz, że nie możesz bez niego oddychać, to łap go na ciążę. Uwiedz go przy wine a później zerznij. Po twoim poscie wątpię byś nie była w stanie!

Gość gość
Rozumiem co czujesz i bardzo Ci współczuję. Co Ci napisać mogę? Ten chłopak Cię nie kocha niestety, z Twojej strony to miłość bez wzajemności... Ty tęsknisz, a on ma Cię w d.... Po 3 latach związku.Tacy są faceci :/ Trzymaj się, bądź silna. Nie ty jedna przez to przeszłaś. Life is brutal.

Gość gość
do Takitamzewsi: po Twoim komentarzu można zauważyć skąd pochodzisz . Pozdrawiam jednak miałam racje , ma dziewczyne :( serce mi peka

Gość gość
jestem załamana , zero jakiegokolwiek starania, dziś mam sie z nim spotkać i porozmawiać :(