Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pęknięta prezerwatywa na 8 dni przed miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jest to dla mnie trochę krępująca sprawa ale pisze do Was, jako ze wiele z Was jest bardziej doświadczonych i na pewno mi coś poradzi. Wczoraj uprawiałam z moim chłopakiem seks i pod koniec stosunku, w momencie tak naprawdę szczytowym, pękła nam prezerwatywa. Było to na 7-8 dni przed kolejną miesiączką. Ostatnia była 11 maja 2013r i trwała do 17 maja. Wcześniejsza była 10 kwietnia i trwała 5 dni. Cykle mam ok 31 dni. Czy to już były dni niepłodne, czy jeszcze płodne? Na marginesie dodam, że śluz z macicy był gęsty i już nieprzezroczysty. Zastanawiam się nad tabletką 72h i wiem, że nie mam dużo czasu, ale już raz taką tabletkę brałam i strasznie źle na mnie wpłynęła: rozregulowanie cyklu, złe samopoczucie. Proszę Was o szybką odpowiedź, jakieś rady.

Gość gość
Myślę,że to nie jest konieczne... Komórka jajowa żyje 24godziny, zaczyna żyć około 14 dnia cyklu,potem obumiera i zwyczajnie jesteś niepłodna... Jeśli masz regularne cykle,to myślę,że nie musisz się bać:)

hm, czas między owu a miesiączką trwa 10-16 dni, to wpółżycie 7 dni prze miesiączką daje bardzo małe szanse na ciąże

Gość gość
dziękuje za odpowiedź. To teraz pozostaje tylko czekać. Pozdrawiam.