Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pończoszanka

Co sądzicie o pończochach ?

Polecane posty

Uwielbialam pończochy zanim trafiłam na Kafe. Jak poczytałam tych wszystkich fetyszystow i piejace z zachwytu kobiety to mi przeszło. Teraz nini rzygam.

No to u mnie już jeden spowodowało, a także uraz do fetyszystow stop i do golenia ciip :P Dziękuje ci Kafeterio ! 😭

Gość dziewczyna jak malina
Rzyga pończoszkami, oj niedobrze..płukanie żołądka nieodzowne. Zamiast założyć na nóżki najadła się nylonu i widocznie jakiś kłaczek nylonowy zaszkodził. A tak poważnie to nikt nikogo nie zmusza do noszenia pończoch. Noszą je kobiety, które są świadome i wiedzą jak one działają na facetów.:)

Gość Pończoszanka
Przyznaję rację malina :) kto nie chce nie musi ich nosić,a czy jestem naiwna to nie ma znaczenia.Młode dziewczyny nawet nie dotykały nylonu,a co dopiero nosić,więc nie mają wiele do powiedzenia na ten temat.Naśmiewać może się każdy tu na tym forum,ale w życiu bywa często inaczej.Jestem ciekawa z czego kiedyś się śmiano,jak pończochy były codziennością ?

Gość różowa landryneczka
Ja nosze pończoszki i to do paska

Gość Pończoszanka
A jak by inaczej :) Samonośne to coś w rodzaju pończoch,a te co noszę (nylonowe) nie dają się inaczej nosić,jak nie do pasa.Są różne pasy,by pończocha nie wypięła się i nie przesuwała.Niektóre szerokie świetnie opinają ciało.Dla mnie to przyjemny ucisk i do niego przypięte nylony na sześć żabek,szczególnie do FF

Gość różowa landryneczka
Tez mam kilka roznych paskow i ostatnio nawet kupilam biale ponczochy i pas

Gość Pończoszanka
Białe ? No nie wiem ? Jeszcze takich nigdy nie nosiłam.Pas biały owszem mam w swoim "arsenale" Może kiedyś się skuszę :)

Gość różowa landryneczka
Naprawde fajnie wygladaja. Nosisz stringi czy figi?

na słowo pończoszki mam mdłości , trafił mi sie na maila kiedyś taki rozmówca co każde zdanie kończył co masz na sobie ? w kółko jedno i to samo pończochy , rzygać sie chciało ,pogoniłam d*pka. Myślę ze ty tez jesteś takim "typem ". Do pończoch to trzeba mieć figurę, a 120 kilogramowa kobieta nie wygląda seksi , opięta jak serdelek i tylko" podpsiucie" widać.

Gość Pończoszanka
Noszę figi i inne,ale nie cierpię stringów,wolę wtedy nic nie mieć na tyłku :) Gdzieś widziałam takie cieniutkie,jak mgiełka pończochy białe,chyba z 10 DEN bo nie znoszę grubych.

Gość różowa landryneczka
A ja znowu nosze tylko stringi ale to chyba z przyzwyczajenia

Czesc 🖐️ Po cholere pończochy potrzebne jak i tak wszystko zostanie zerwane,rozerwane i rozprute :)

zyleta, cholera jasna trzeba było wczesniej - młody musi kontener zamówić, a nie mahoniową wyścieloną białym atłasem 😭 xxx cuks 👄 gdzie byłeś? minął Cię mój pogrzeb :P

Niemoralna 👄 Z Tobą w trumnie jeszcze nie spałem ;) x Żyleta ;) Tak :)wszystko co dobre to Ja :) Wszystko co złe to Oni ! Miłego wieczoru idę na piwo .

Ja też bardzo lubię chodzić w pończochach i mam gdzieś, że komuś to się nie podoba, a lubię piękno tej odzieży :-)

cuks, jakie spanie? zresztą nie wiem czy zmieścisz się bo mam tam towarzyszkę. żyleta wypnij pierś do przodu i uśmiechnij się do Pana :P

o jakiej piersi Ty mowisz Nienormalna , widzialaś ty u mnie cyca ? Człowiek nawet spokojnie nie moze wrocic do domu , a juz porozem porasta , a ja liczyłam na miłosc do grobowej deski :D

Mnie tam dużo miejsca nie potrzeba :) Byle swoje 3 grosze wcisnac ! Ale głęboko i szeroko wcisnac oczywiście.