Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sala na wesele Sulejówek- Trakt Brzeski 146

Polecane posty

Gość gość

Mam tam na 2 tygodnie zaklepaną rezerwację, wydaje mi się,że miejsce w sam raz dla nas. Nie mam tylko kompletnie pojęcia jak tam jest z jedzeniem? czy smaczne?wystarcza? jak ciasta i tort? właściciel mówi też że oddają wszystko po imprezie. jak to wygląda naprawdę? czy jakieś dodatkowe opłaty później wychodzą? może pytania wydają się głupie, ale rok temu moim znajomym w super lokalu kazali dopłacić za chleb podczas wesela.. żenada jakaś:/

Gość sucharek29
Mam tam w ten weekend wesele:) polecam gorąco, manager bardzo uczciwy i z góry mówi że jedzenie oddaje. znam parę co w grudniu robiła tam wesele i potwierdzają . Poza tym jedzenia jest fura, zostaje co najmniej połowa, no i jest smaczne. Z tego, co mówiono nam jedzenie jest podawane prosto z garnka, nie z mikrofali, dla niektórych ma to znaczenie. W razie pytań, smiało pisz bo bardzo mało jest informacji o tej sali, sama długo szukałam. Po weekendzie będę mogła na 100% powiedzieć jak było:) ale jestem dobrej myśli

Gość piotrekkutno
Witam. Byłem kiedyś tam na weselu. Osobiście byłem bardzo zadowolony. Przede wszystkim jedzenie, 1 klasa - można powiedzieć że jak u mamy :). Obsługa się nie krzywi jak się poprosi kawę czy herbatę.

Gość gość
a jakie ceny od talerzyka w tej sali?:)