Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia2

Bella jesteś może ?

Polecane posty

Jak wspominam mój związek ? Ok. choć szału nie było bo w innym przypadku napewno by jeszcze trwał . A skąd pociąg do obu płci ? Naprawdę nie wiem poprostu tak jest . A u ciebie ?

Gość genlen
zj****E dziffki

też nie potrafię tego wytłumaczyć, tak już mam od jakiegoś czasu. Nie to ze nie kręcą mnie faceci, ale moja wyobraźnia bardzo pracuje na rzecz kobiet :D

Ze mną jest identycznie . Dlatego też w niedzielę tak odpłynęłam . I powiem że pierwszy raz tak miałam

W niedzielę twoje wpisy i moja wyobraźnia doprowadziły mnie do takiego stanu w jakim nigdy nie byłam . Nawet nie zorietowalam się kiedy z fotela znalazłam się na dywanie naga . Byłam taka podniecona że nie wiem co robiłam z moim ciałem . Wiem że fotel i dywan był cały wilgotny

Użyłam chyba wszystkiego co mi się mieściło . Dezodorant , tusz do rzes , rączka od szczotki do włosów . Boże jak się obudziłam to taki bałagan był w pokoju że sama zastanawiałam się jak to możliwe

Boże Bella jak to sobie przypominam to ręce zaczynają mi się trzasc . Aż pisze mi się z trudnością

Suuuper :) to rzeczywiscie dobrze ze byłas sama, bo chyba nie chciałabyś żeby Cie ktos tak zobaczył, własnie zdziwiłam sie co tak szybko i bezszelestnie straciłaś się stad. Jak najbardziej lubisz sobie robic dobrze? jaki rodzaj pieszczot sprawia Ci najwieksza przyjemnosc? Korzystasz z jakis wspomagajacych gadżetów? ja nie wytrzymałam w niedziele i musiałam :P

Przeważnie to używam dłoni i paluszków ale w niedzielę to już tak mnie wzięło że poszły różne rzeczy w ruch . Pisałam ci jakie . Naprawdę sama siebie nie poznawałam . Zdarzało mi się robić sobie dobrze ale w takim stanie to nigdy nie byłam .

Gość foreigner22
jestescie chore zalecam wizyte u psychologa. a do tego obrzydliwe wkladac sobie do pissdy tusz?? ty jestes zdrowa kobieto?? obleśne .. fee blee

Jak coś to opakowanie od tuszu . A jak ci się nie podoba to nie czytaj .

Tez lubie sobie robić dobrze paluszkami :D Jeśli mnie najdzie to używam wibratora... Polecam Ci Emilio :D będziesz zadowolona... Oj wyobrażam sobie Ciebie na tej podłodzie...

Nie pozostała bym ci dłużna . Odwdzięczyłabym się napewno . Oj by się działo Maleńka

ehh ale mi się dobrze zrobiło...... ciekawe jak tam Nieśmiała sobie radzi ze swoimi poczynaniami :P

No ja również jestem ciekawa . Bella nie wiem dlaczego ale pisanie z tobą tak na mnie działa że naprawdę wilgotnieję

Włóż sobie paluszek....poruszaj nim w środku, potem włóż drugi, wkładaj je intensytnie, drugą rączką pieszczac łechtaczke... czuuujesz tooo?

Bella ja już od kilku minut bawie się moja myszką . Za chwilę chyba wyskocze z ubrań

jesli to zrobisz, podejdę do Ciebie z moimi zabaweczkami, żeby Cię wypieścić...