Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena_28

Jaki kolor sukienki do żółtych szpilek?

Polecane posty

Gość milena_28

Witajcie. Zakupiłam żółte, jaskrawe szpilki pomyślałam, że mogłabym je wykorzsytać na wesele, na które ide. Z tym, że nie mam pojęcia jaki kolor sukienki dobrac, aby je uspokoić :) Myślałam o czarnej, ale to wesele więc nie wiem czy wypada...? Prosze o rady :)

Gość gość
unikaj ostrych kolorow - czerwieni, pomaranczy, mocnego rozu. Moze takie polaczenia sa modne, ale niestety latwo przesadzic i stroj nie bedzie modny, tylko tandetny. Wybieraj raczej jasne kolory, pastelowe. Albo cos wzorzystego, jak wspomnialam we wczesniejszym poscie, ale z elementem zoltym, zeby buty pasowaly do calosci :) A czarna sukienka? hmm moim zdaniem na wesele to srednio ;) poza tym przy czarnej sukience jaskrawe buty beda bardzo sie rzucac w oczy, nikt nie bedzie patrzyl na sukienke i ciebie, tylko wlasnie na buty. Chyba ze tego chcesz :)

Gość milena_28
Dziękuję. Osobiście skłaniam się bardziej ku sukience miętowej lub lazurowej - jak myślicie, która bedzie lepsza? Czarna sukienka faktycznie buty jeszcze bardziej uwidoczni :)

Gość gość
Jesli jestes blondynka to postaw na lazur, bo to kolor wyrazisty, a mięta, jesli bedzie bardzo jasna, moze się zlewać z kolorem Twoich wlosow. Poza tym takie niebieskie odcienie bardzo pasuja blondynkom. Z kolei jesli jestes brunetka, to mozesz zalozyc i mięte i lazur, zależy w czym sie bedziesz lepiej czula :) Mysle ze obie sukienki beda pasowac do zoltych szpilek

Gość gość
moim zdaniem czarna może byc, sama mam slub niedługo i czarne kiecki mi nie przeszkadzają ;p

Cześć dziewczyny :) Chciałabym się was poradzić jaką sukienkę kupić do tych bucików:) http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001143424/szpilki%20na%20plaftormie.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_heel=all&filter_padding=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-szpilki Chodzi o sukienke na wesele/poprawiny raczej krótką. Pozdrawiam :)

Gość Agatorix
Ja bym założyła czarną.no ale to ja :). Czarna sukienka plus żółte buty to przecież nie jest zestaw na pogrzeb. Do tego biżuteria z bursztynow. Nie przepadam za żółtym kolorem - wg mnie nie pasuje do większości innych kolorów, dlatego ja polaczylabym żółty tylko z czarnym, ewentualnie z białym - ale raczej tylko w lecie. Właśnie doczytalam, ze te buty są "neonowe". Kojarzy mi sie to raczej z jakaś dyskoteka lub impreza w gronie znajomych. Serio nie wiem teraz z czym by dobrze wyglądały w wersji eleganckiej.