Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo ważne pytanie o ślimaki!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziś około godziny 7:15 byłam z psem na spacerze pod lasem. Pies wreszcie postanowił się załatwić (na szczęście, bo miałam już dosyć łażenia po mokrej trawie) i kątem oka zauważyłam, że pies robi kupę prosto na ślimaka! I teraz moje pytanie czy ślimak sobie poradzi ( w sensie czy wylezie z tego potrzasku) czy już po nim? Nie piszcie, że powinnam sprzątnąć kupę po psie bo mieszkam na wsi i chodzę na spacer z psem na łąki mojego teścia, ale nie o tym temat tylko o tym ślimaku o którym ciągle myślę. Dodam, że to był taki czarny ślimak bez skorupki, chociaż nie wiem czy w zaistniałej sytuacji ma jakieś znaczenie.

Gość Pan Ślimak
Tak ciężko było damie przesunąć kupę? Będą ci się śniły ślimaki do końca życia tępa dzido!

Gość gość
To była taka mieszana kupa rzadko gęsta. Miałam grzebać w niej poszukiwaniu ślimaka? Nie pytam co powinnam zrobić w tym wypadku tylko czy ślimak sobie poradzi. Jak nie znasz odpowiedzi to uciekaj do baby!!!!

Gość gość
a jak sobie nie poradzi to co, pobiegniesz mu pomoc? trzeba bylo zrobic tak od razu a nie biec do domu i pisac na kafe

piesek wiedzial gdzie celować! :-D te czarne ślimuny sa dość wytrzymale, powinien dać rade. a jak nie to zadna wielka szkoda bo to szkodniki. ja tam wole ślimaki ze skorupka, codziennie jakieś przenosze z chodnika na trawnik