Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o kobietach odsłaniających grube nogi?

Polecane posty

Gość gość

sa 2 rodzaje ich - pierwszy - kobiety grube na całym ciele - które noszą mini sukienki, spodnice, szorty i leginsy -odpowiednie tylko dla szczupłych wysokich kobiet i drugi -kobiety ogolnie szczuple ale z grubymi girami-ubierajace sie jak wyzej opisane

Gość gość
trza byc debilem zeby odslaniac grube czesci ciała

Gość gość
nie zwracam na nie uwagi. bardziej wkurzają mnie dziwy z cycami na wierzchu.

Gość gość
sadło gorsze

Gość gość
spalmy je w krematorium razem z żydami i cyganami!!!!...hej!

Gość gość
kto mądry to zakrywa swe sadło i tyle

Gość gość
to samo co o facetach z brzuchami jak balon - nie przejmują się swoim wyglądem i mają w nosie, co inni o tym myślą. Skoro się nie podoba to nie patrzeć :) Nikomu krzywdy tym nie robią, a skoro tak chcą to niech pokazują niedoskonałości. Tylko w Internecie i kolorowych gazetkach photoshop działa, a w życiu jak jest każdy widzi :)

Gość gość
sadło to dno i jak ktos je ma to powinien je ukrywać

Gość gość
jestem szczuplutka ale nogi mam trochę masywniejsze niż reszta ciała- mam je chować tak? Całe lato chodzić w portkach? Puknij się w łeb.

Gość gość
najgorsze jak jedni chca rzadzic innymi :( jesli im to odpowiada, pokazywac grube nogi, to czemu nie, mnie tam jest to obojetne, moze i dobrze, przynajmniej nie sa zakompleksieni, co kiedys bylo nie do pomyslenia, dzis jest ok. poniewaz wiekszosc ma jakies wady to wiekszosc byla zakompleksiona a tak jaki jestem taki jestem :) zycie i tak daje nam w kosc :(

Gość gość
a szczuple nie zawsze znaczy piekne a co jesli ktos szczuple nogi ale krzywe?efekt ten sam co przy grubych nogach.trzeba sie ubierac do swojej figury i tyle:P

Gość gość
Oczywiście jakiś autor-idiota z KOMPLEKSAMI znów zaczyna atakować każdego kto wygląda trochę inaczej od wzorcowego obywatela. To może zlinczujecie grubych, garbatych, chorych i kaleki. Debile!

Gość gość
dla niektorych bezmozgowcow grube to rozmiar 36.ale pomijam to.grube/chude,ladne/brzydkie to pojecie wzgledne.co dla ciebie grube dla kogos moze byc idealne nawet jesli ciezko ci to zrozumiec.proste.

Gość goddq
jak wychodze z moim facetem na randki zakladam sukienki, szpilki i ciemne rajstopy mam 165 i 65 kilo ale on mnie lubi powinnam przestac sie tak ubierac? po waszych wpisach zastanawiam sie czy nie wygladam ochydnie:(