Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goraca Zuzia

Po 30

Polecane posty

Gość Goraca Zuzia

Zastanawiam sie, dlaczego polacy po przekroczeniu 30 czuje sie jak stare dziady I sami sobie robia pod gorke. Zamiast cieszyc sie zyciem, to ci tylko jecza, narzekaja I ogolnie sa dretwi. Ja mam 35 I czuje sie mlodo, zajeebiscie I chce mi sie zyc. No ale moze gdybym byla w PL tez bym sie tak czula. To straszne. Nie znam zadnych az takich pesymistow I narzekaczy, jak polacy......a troche ludzi znam

Po co więc wchodzisz na polskie strony www? Skoro za granicą ludzie są tacy doskonali, to z nimi sobie gadaj w internecie, a nam jęczącym pozwól kisić się we własnym drętwym bajorku :classic_cool:

Gość Goraca Zuzia
bo zastanawia mne to od b dlugiego czasu i postanowilam rozwiklac ta zagadke....pasuje? kolejny smutas pesymista

Gość gość
Witam,ja mam 31l mieszkam w Pl i czuje sie z***biscie

Gość gość
A ja mam prawie 40 i tez czuje sie mlodo,ostatnio jak zalozylam spodnie na kancik i koszule to moje dzieci zamilkly na pare minut a to im sie raczej nie zdarza,nie mowie ze robie sie na mlodke bo nia nie jestem(a nawet nie chcialabym byc)ale raczej chodze w sportowych ciuchach.Rowniez nie mieszkam w Polsce,nie wiem czy to akurat ma znaczenie,ja poprostu nie mam czasu narzekac.

ja czuje sie normalnie:O Nie udaje 20latki skoro mam po 30tce:P i nie znam żadnych jęczących 30tek:P

Gość Goraca Zuzia
Wreszcie powialo optymizmem....ale od pan. Paczynam myslec, ze faceci sa po prostu zli, ze kobiety ich nie chca I dlatego tacy zgorzkniali. No ale kto by chcial alkoholikow, chamow I sepow....haha

brzoskwinia nie ma koło Ciebie wolnego mieszkania?:classic_cool: posłuchałabym w rytm🖐️

Gość Gorace Zuzia
Do dojrzala brzoskinia...... I tak trzymac, to sie nazywa radosc z zycia....hihihi

Gość Gorace Zuzia
Do dojrzala brzoskinia...... I tak trzymac, to sie nazywa radosc z zycia....hihihi

jak ja kocham te panie, którym obraz tatusia - bezrobotnego alkoholika - zbudował pogląd na całość męskiej populacji naszego kraju :) i które bezwarunkowo zachwycają się każdym, kto się niepolskim obywatelstwem wykazać może :) żeby nie było, że marudzę - ja ze swoich lat bez mała 35 cieszę, do całości istnienia podchodzę optymistycznie, czasem może nawet aż nadto. ale jakoś z uśmiechem żyje się łatwiej.

Gość Gorace Zuzia
Do arti....wszystko przed Toba. I Ty pewnie zapijesz....hahaha

Gość Gorace Zuzia
Do radziecki czolgista....no wybacz, ale prawie wszyscy polacy, jakich tu znam (UK) maja juz swoja najwazniejsza pania w zyciu czyli flaszke. Tyle razy sie ludzilam, ze napewno ten bedzie inny....ale chyba znasz znaczenie slowa ludzic. Zdecydowanie wole trzezwych optymistow....

Zuzia bo pierwsza fala jaka tam wywiała to własnie tacy nieudacznicy :D:D:D:D

cóż, moi znajomi żyjący w UK (a jest ich niemało) to ludzie pozytywnie do świata nastawieni, potrafiący się bawić, ale i poważnie do życia podchodzący. i nikt z nich swego żywota wokół butelki nie buduje. pracują, mają rodziny, żyją jak wszyscy inni dookoła. skoro Ty obracasz się wśród patologii, to cóż, tak bywa. ale nie rozciągaj swojego maleńkiego wycinka na cały świat, bo to zwyczajna głupota jest :)

Gość Goraca Zuzia
To ze widze takich, nie znaczy ze to moje towarzystwo. Czasem nie ma sie wplywu, kto sie wprowadzi w sasiedztwie. No to chyba ta Polska tak przygnebiajaco wplywa na ludzi, bo co innego.....I ta wpojona mentalnosc, ze trzeba narzekac

iii absolutnie nieładnie jest mówic o sobie w samych superlatywach😴 bo to narcyzm:P:D

Gość Goraca Zuzia
E tam od razu narcyM.....moze po prostu znam swoja wartosc? Ale Wiem, ze to w polskim umysle nie uchodzi zwlaszcza kobiecie....

Gość Goraca Zuzia
No ale skoro piszecie, ze wsrod naszych tylu optymistow czujacych sie mlodo po 30 to ok, ciesze sie. Tylko jak slysze no laske ktora mowi ze jest na cos tam za stara, bo ma 27 lat to rece opadaja....

niestety polacy za granicą nie duzo przeklinają na przystankach i od razu widac ze to polacy, bo wyglądają jak polacy za granicą chociaz srednio wyglądają moze troche lepiej niz polacy na przystankach w polsce poza tym ich dzieci juz bedą wyglądac przyzwoicie, jezeli rodzicom dzieci sie uda, a moze sie udac bardzo wielu, bo są zmotywowani tylko ci co kradną i piją ciezko bedą miec polskie laski za granicą są absolutnie do rzniecia polecam

radziecki nie przesadzaj :P dziewczyna dobrze gada:P jestesmy cholernie zakompleksieni:O

Gość gość
jasne ze brnac intrygujący jestes