Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4ostra4

jak mam ogarnac faceta?

Polecane posty

Gość 4ostra4

hej. piszę tutaj, bo mam szczerą nadzieję, że mi pomożecie. jestem ze swoim chłopakiem ponad 3 lata. były lepsze i gorsze dni, ale od dłuższego czasu jest nie do wytrzymania. nie dotrzymuje danego słowa, wyzywa mnie i innymi słowy po prostu traktuje jak jakąś szmatę.. zaczął być zbyt pewny siebie i zawsze musi być wszystko tak jak on chce, nie liczy się z moim zdaniem czy też moimi uczuciami. wyśmiewa mnie przy kolegach, czy nawet moich koleżankach. kiedy mu się coś nie podoba, albo o coś poprosze są tylko teksty w stylu "zamknij morde". kocham go bardzo i nie chce go zostawić, bo w sumie mam tylko go. pomóżcie mi i powiedzcie jak mam go ogarnąć, żeby był taki jak kiedyś..

Gość gość
ja bym go zostawila CZEMU DAJESZ SOBA POMIATAC ?

Gość gość
jak możesz kochać takiego chama? :O zostaw go! Nie widzisz, że on się Tobą już znudził? :( Nie daj sobą tak pomiatać, bądź asertywna i rozstańcie się. Jest wielu facetów, którzy będą Cie traktować z należytym szacunkiem, a nie jak napisałaś jak szmatę. :O

Gość gość
Strzel go poprostu w ryj by zobaczyl ze nie dasz soba tak pomiatac. Ja tak zrobilam dwa razy swojemu i pomoglo. Jest teraz potulny jak baranek. Musi widzic ze sie go nie boisz i ze musi zaczac Cie szanowac