Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SN czy CC

Zastanawiam się nad CC na życzenie, mieszkam niedaleko Bytomia koło Katowic

Polecane posty

Gość SN czy CC

Jakie jest w ogóle wasze zdanie na ten temat, znacie kliniki, które zajmują się cc na życzenie? Jak to przebiega, ile kosztuje, na ile przed trzeba załatwiać (ja kończę już 7 miesiąc).

Gość gość
w katowicach naŁubinowej zrobisz cc na życzenie bez problemu, koszt 7 tyś (tyle bylo jak ja rodziłam) poszukaj sobie w google narodziny.com Łubinowa 3 i się dowiesz wszystkiego

Gość megggggiig
Ja byłam zwolenniczka SN do czasu swojego porodu, miałam wywoływany, do tego nie mialam rozwarcia, wody mi nawet same nie odeszły, dziecko za cholere nie chcialo wyjsc i mi lekarz je wyciskal, popekałam masakrycznie i w srodku tez, mialam do tego tez naciecie, 2 tygodnie to ja na tylku usiasc nie moglam taka mi ciachnela dziure połozna ze az na posladek wjechala - po tym wszystkim uznalam ze cesarka to jedyne dla mnie rozwiazanie jesli bede jeszcze kiedykolwiek w ciazy .... a podczas porodu błagałam o cesarke ale mimo ze w lape wzieli to nikt sie nie pofatygowal, meczylam sie 12h

Gość gość
Ja mialam cc na zyczenie, ale w innym rejonie Polski, jesli Cie to interesuje to moge opisac.

Gość SN czy CC
Interesuje mnie raczej CC na terenie śląska. Kurcze 7 tysięcy to dla mnie troche za dużo. Myślałam, ze to kwestia 1-2 tysięcy.

Gość gość
haha za 1-2 tyś cc na życzenie ;) u rzeźnika ci zrobią;)

Gość SN czy CC
nie musisz się wyśmiewać, nie orientuję się w tym temacie dlatego pytam, gdybym była tak zaznajomiona to nie pytałabym o to na forum

Gość gość
za 1-2 tyś nawet ci znieczulenia przy sn nie dadzą..

Gość gość
Ja nie placilam wcale, lekarz prowadzacy zrobił mi na swoim dyzurze...

Gość gość
Ja placilam 2000 w poliklinice Arciszewscy w Bialymstoku. Zabieg jest czesciwo refundowany, dlatego . Maja umowe z nfz.

Gość gość
W esculapie w bielsku ci zrobia za 2,5 tys