Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ja zle robie z tymi facetami? chyba znow nowy zwiazek i kaplica help

Polecane posty

Gość gość

bylam 8 lat z facetem, poswiecila wszystko ;/ okazalo sie, ze zdradzal, ze chcial na chamca dzieci, zdradzal, trafil na taka ktora zaplodnil i nia jest... teraz mam faceta po przejsciach - podobno jego eks zona (cywilny) zdradzala, jak byl w pracy sprowadzala innych do domu, no jej wina - jestem z nim ponad rok, zauwazam, ze on woli swoje wszelakie zainteresowania ode mnie, a jak juz sie spotkamy to odyspia nocki i ja siedze sama, gotuje mu obiad karmie zwierzatka, na poczatku kochalismy sie wszedzie, teraz ani czasu na to nie ma, albo sie znudzilam nie wiem-on twierdzi, ze wszystko jest ok, ze panikuje, a ja sie staram, a on niby dziennie pisze, ze kocha, ale ja tego nie czuje CHOLERA CO JEST NIE TAK, bez powodu jego eks nie uciekla ;/;/;/;/

Gość gość
takich wybieracie więc pytanie powinno brzmieć. Dlaczego takich kobiety wybierają?

Gość gość
mysllam, ze teraz trafilam dobrze, niby nie zdradza jak tamten, jest uczciwy itd, ale czasem mam wrazenie, zemimo tego co obiecujema mnie w nosie... czasem zaluje i tesknie do eks aaach masakra

Gość gość
up

Gość Veronika777
Może po prostu nie masz tak zwanego szczęścia w miłości, to się zdarza nawet najlepszym. Jakbyś chciała o tym więcej pogadać albo poznać opinię większego grona osób, to zapraszam Cię na daymynews.pl