Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elunia_mała

Zabawki Monster High

Polecane posty

Gość elunia_mała

Witam wszystkich. mam pytanie co sądzicie o zabawkach Monster High? Moja córa bardzo chce mieć hulajnogę Monster High, mniej więcej wygląda to tak: http://www.tufirufi.pl/hulajnoga-aluminiowa-monster-high-id-964.html ja natomiast mam obawy. Ona mówi, że jej koleżanki mają takie zabawki i jest to całkowicie normalne. Nie wiem co o tym sądzić. Co Wy na to?

Gość gość
jakiego rodzaju masz obawy? bo nie do końca wiem o co chodzi w twoim poście

Gość ja myślę,że
nie ma nic złego w tych zabawkach z Monster High.. Moja siostrzenica ma 10 lat i bardzo lubi te lalki i zabawki :) ma ich pare :)

Gość gość1234
taka moda teraz jest :) za naszych czasów lalki barbie to był szczyt dziwności :D

Gość Lillooo
Głupia jest ta moda, ale ja przerabiałam gorsze "mody", bo mam też większe dzieci. Może niektóre z was pamiętają Śmierdzieli? :)

Gość gość
U mojej 6-letniej córki w klasie też jest szał na Monster High, z tym że oprócz lalek dziewczynki muszą mieć ciuchy, kosmetyki, szkolną wyprawkę, puzzle, gry, ba, nawet łyżworolki z postaciami z tej bajki. Niby fajnie, ale to bardzo kosztowna moda :/

Gość gość
...więc uleganie jej za wszelką cenę, nawet gdy nas nie stać, jest głupie. a lalki są koszmarnej jakości - córka mojej szwagierki ma wszystkie kolana lalek poklejone taśma.

Gość elunia_mała
Nie wiem sama co zrobić. Córka też mówiła o rolkach Monster High, że koleżanki mają. Oglądałam w sklepie internetowym (bo są tańsze), ale dowiedziałam się, że będą dopiero w lipcu. Tak więc pozostaje tylko hulajnoga:) W końcu to chyba lepsze niż lalka, ale sezonowe.