Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anex-91

Pytanie do panów :)

Polecane posty

Gość anex-91

Zastanawia mnie co was kreci, podnieca gdy jesteście z panna w łozku, co lubicie najbardziej

Gość taki jeden gniewny gosc
inicjatywe skarbie,nie lez jak kloda,possij miedzy pozycjami a bedzie git

Gość gość
czyli lubicie duza aktywnośc w łozku a nie monotonie..?

Gość anex-91
a zanim dojdzie do sexu to jaka was rozpalić? Napewno kazdy z was lubi gdy jego kobieta zrobi mu loda, albo chociaz reką....ale moze jest coś jeszcze? A moze lepiej jestescie napalenie gdy to kobiete podniecicie?

ważne aby się działo w różnych miejscach o różnych porach na różne sposoby - monotonność zabija bym powiedział który z facetów by chciał wchodzić do łóżka buzi buzi parę razy wejść i koniec dobranoc spać - myślę że żaden musi się dziać namiętne pocałunki dotyk gra wstępna jakiś lodzik minetka 6/9 delikatnie wejść w partnerkę uśmiech buzi jak chce to mocniej zejść z łóżka na ziemię lub w samochodzie na plaży gdziekolwiek byle się działo i nie było ciągle tak samo...

aktywnosc tak ale tez bez przesady,bez zmieniania pozycji co2 min,twoja raczkana masujaca jadra,da sie tak prawie w kazdej pozycji,osobiscie to uwielbiam,moze paluszek przy meskiec dziurce,ale nie kazdy to lubi choc powszechnie wiadomo ze to meska strefa erogenna,mimo ze jestem raczej dlugodystansowcem to ten paluszek doprowadza mnie czasami do natychmiastowej eksplozji,no i jak pisalem lodzik w miedzyczasie nie do wytrysku ale chwile dla podjarania faceta

Gość gość
po bozemu moze i tak ale to pewnie na poczatku zwiazku gdy zaczyna sie wspolzyć a potem pewnie kazdy chce sprpbowac czegoś innego, czyż nie mam racji drodzy panowie?? ;)

czarna79xxx oj się nie zgodzę z Tobą tak jak opisałaś to chyba emeryci się kochają bez przesady hehe jaka żenada

czarna79xxx nie no nie wziąłem znam się na żartach hehe lecz tak jak opisałaś to opisuje tu na forum parę "zaniedbanych" kobiet - z tymi facetami coś nie tak łby mają chore hehe

Gość gość
Ciekawy temat, ja z moim facetam jest juz 7 miesiac i czesto mam ochote na coś wiecej fakt ze nie zawsze jest mozliwośc, nie kochalismy sie jeszcze ale jakieś drobne pieszczoty tez sa fajne ;) Niestety on jest za grzeczny.... ;p Zastanawia mnie czy moze dlatego z enigdy tego nie robił jeszcze czy faktycznie chce sie powstrzymac zanim sie zagalopujemy i juz go poniesie Ja jednak mam ochote czasem na igraszki zeby sie poznac i zobaczyc co lubi, co go podnieca itd

do gość - może twój facet jest mało jurny hehe (taki mały żarcik) wytłumacz mi jak można być 7msc przy gorącej kobiecie i nie szaleć? nie potrafię tego pojąć - zdrowy facet powinien w każdej sekundzie być gotowy gdy ma obok gorącą kobietę szok...

Gość gość
no nie wiem wałsnie, kiedyś troche gadałam z nim o tym to stwierdził ze on niechce nic na siłe i nie chce sie spieszyć, ani korzystać z pierwszej lepszej okazji w byle jakim miejscu Niby go podniecam, krece itd

istnieje szansa ze to prawiczek , boi sie ze nie sprosta i tak sie tlumaczy,ewentualnie maly siurek ewentualnie problemy ze wzwodem,jak kolego wyzej napisal zaden normalny facet nie wytrzyma dnia bez dobierania sie do fajnej d*pki

do gość 1) albo masz porządnego faceta który ciebie szanuje kocha itp itd i nie chce ciebie skrzywdzić 2) albo czeka na twój ruch i inicjatywę by "przejść na wyższy poziom" 3) albo jest jednym z tych "katolików" - sex po ślubie 4) albo jest gejem lub po prostu go nie kręcisz JEDNA Z 4 opcji innych nie widzę

Gość gość
no wałsnie zastanwaiłam sie nad tym prawictwem, bardziej bym wybrała opcja prawictwa albo ze mnie szanuje... Kiedyś jakoś tak zeszło na temat swiat nitypowych, okazuje sie ze 7 czerwca jest dzien sexu :P Niestety okaząło sie ze 7 czerwca sie nie spotkamy bo nie moze przyjechać do mnie i ja zazartowałam ze w takim razie ebdzie musiał poczekać rok :P to sie rozesmiał w taki ironiczny sposob i powiedział ze niby tyle to on nie wytrzyma

no to skarbie musisz przejac inicjatywe,podczas zabaw zlap tam gdzie trzeba i nie puszczaj jak sie bedzie chcial uchylic to na 100% prawiczek

Gość gość
juz raz sie zaczełam dobierac do niego, miała dosyc "wygodne" spodnie tzn dresy co ułatwiło mi dobranie sie do jego penisa no i zaczełam go masować reka i po jajeczkach zdazryłos ie tak ze 2, 3 razy (ze wzodem ok :D ) ale to jednak ne przyniosło wielkiego skutku tyle ze ja niechciałm przesatć wiec on zaczał sie dobierac do mnie ale nic specjalnego sie nie stało nawt nie było palcówki porzadnej... ech moze sie bał ze rodzice sa w domu.. choć nie chodziło mi o sex no nie wiem moze boi sie czegoś

dziwny typ ja bym nie wytrzymał... gdy mi była dziewczyna tak robiła ręką a ja ją całowałem po brzuszku i coraz niżej i niżej i chciałem jej ściągnąć majteczki to mi śpiewała w tym momencie "nie bądź taki szybki bil" i głupkowaty uśmiech zaciskając nogi... mogłem tylko paluszkiem jej dotknąć i wsadzić paluszki nic więcej nawet nie mogłem zobaczyć tylko poczuć hehe hehe miło śmiesznie to wspominam - na moje ten twój facet to prawiczek chociaż nie pamiętam gdy ja byłem prawiczkiem abym jakoś był wstrzemięźliwy wręcz przeciwnie chciałem się dorwać i spróbować w każdej postaci ;-)

Gość gość
gdy byłam u niego w domu i bylismy sami to w błyskawiczny spsob mnie rozebrał ale do niczego nie doszło, widziałm tylko ze chyba ma straszna ochote wejsc we mnie ale coś go powstrzymywało, moliwe ze to ze nie miał gumek.... wiec moze i ma ochote tylko moze ma opory

Gość gość
ja lubię pozycje na misie d**a do d**y i śpi się :p

po ile macie lat? ja pamiętam że z pierwszą "poważną" dziewczyną też miałem opory gdyż bałem się wpadki - poprosiłem ją aby się zabezpieczała - poszła do ginekologa i zapisał jej plastry EVRA wtedy bez oporów i myślenia o niechcianej ciąży wchodziłem ile się dało kiedy się dało i jak się dało - było tysiące razy z finałem w środku i nie zaszła w ciąże - byliśmy młodzi po 17 lat może twój facet wstydzi się kupować gumki?

Gość gość
raczej nie w tym problem bo on nie ma wstydu gadac o takich sprawach tylko chyba niebył wtedy na to przygotowany ;p chyba nie myslał ze moze do czegos dojśc (bo nie doszło do tej pory) a gumki kupił juz :D

no to prawiczek na 100% zapędy ma ale nie wie jak ma ugryźć ciacho... czai się jak szpak na jeb*nie pomóż mu jeśli masz na niego ochotę weź te gumki zrób mu dobrze załóż gumkę na instrument i siadaj na niego tylko nie zakładaj ustami co kubraczek się nie rozedrze hehe chyba nie muszę uczyć pewnie i tak wszystko już wiesz...

Gość gość
hehe tak wiem co nieco :P mysle ze najpierw tez zabezpiecze siebie zeby niebyło niespodzianki ;) zblizaja sie wakacje wiec moze sie okaze czy ma zapedy ale jest prawiczkiem czy moze dlatego ze szanuje i chce byc grzeczny, czekajac az ja wezme sprawy w swoje rece :D

Gość gość
doadam jeszcze ze to czesto ja pierwsza zaczynm go podniecac, siadam na niego i zaczynm całować w usta potem po szyjce, po uszach, przygram delikatnie, po brzuszku bawie sie jego sutkami a potem on zbeym była grzeczna.... i wex tu zrozum faceta

no to na pewno prawiczek,sam pamietam jak bylem prawiczkiem to nieraz mialem szanse na sex ale ze strachu przed blamazem wymyslalem glupie powody zeby tego nie robic,musisz dac mu wyrazny sygnal taki ze wyrazniejszego sie juz nie da,wydaje mi sie ze nie jestes dziewica czyli wisz co i jak i nie powinnas z tym miec problemu