Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anex-91

Pytanie do panów :)

Polecane posty

Gość gość
teraz dziewictwo ciezko rozpoznać... duzo rzeczy mozna sie dowiedzieć z netu, gazet ;)

to fakt ale kobieta ktora inicjuje sexualne igraszki,lapie za sprzet,caluje lize ucho raczej nie jest dziewica,choc moge sie mylic

Gość gość
do jurnybravo1980 Rozmawiłam dziś z nim na gadu i troszke chciałam go pociaganc za jezyk i sprowokowac rozmową zeby sie troszke wygadał to stwierdził ze niby ja sie wzbraniam, powiedziałabym ze to raczej on sie wzbrania, tak jak by niechciał albo sie bał czego, ze np moze zajsc za daleko a nie ejstesmy sami w domu, ze nie ma gumek przy sobie zeby sie zabezpieczyc itp i niby wyszło na to ze jest prawiczkiem ale nei wiem czy on mowił to powaznie...

widocznie tak jest ,to ze jest prawiczkiem to zadna ujma kazdy kiedy zaczynal,powiedz mu ze cieszysz sie ze bedziesz jego pierwsza i zeby sie nie bal bo za pierwszym razem nikt nie jest ogierem i napewno sie za ciebie wezmie

Gość gość
nie mam zamiaru go traktowac jako gorszego bo prawdopodobnie jest prawiczkiem, wrecz przeciwnie cieszy mnie to,ze bede ta pierwsza tymbardzej ze naprawde go kocham i mi na nim zalezy, jest dla mnie kimś waznym nie tylko facetm ale tez przyjacielem a ja sama tez nie jestm super doswiadczona :) Moze nawet przy nim nabiore tez odwagi w niektorych sprawach, np w sexie oralnym :P