Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam do was pytanie ostatnio dość sporo czytałam i przeczytałam że dobrym sposobem na odchudzanie jest jedzenie błonnika, dodatkowo pije czerwoną herbate i biore ocet jabłkowy w tabletkach. To troche dużo nawet jak dla mnie. Ale co wy o tym myślicie???? Mam ponad 6 kg nadwagi i chciałabym to zgubić. Przyznaje że w ciągu ostatniego roku schudłam 15 kg ale chciałabym sie pozbyć tej nadwagi Prosze poradzcie mi coś. Zaznaczam że dodatkowo jestem na diecie i regularnie ćwicze.

błonnik to na pewno pomaga przy utrzymaniu wagi. Poprawia perystaltykę jelit. nie mamy złogów, nic nam nie zalega. Zmniejsza indeks glikemiczny - spawalnia przedostawanie sie glukozy do krwi (nadmiar glukozy we krwi przerabiany jest na tłuszcz) Ważne, aby ćwiczyć.

Gość Olcia Dubicka
Błonnik jest jak miotełka dla jelit, wymiata wszystkie zalegające pozostałości czyli pomaga oczyszczać. Po 2 błonnik zapycha żołądek bo pęcznieje w połączeniu z wodą. Ale sam w sobie to nie odchudza ;/ A jeśli chodzi o samo odchudzanie to mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
dubicka atakuje z ta sciema. kazdy wie, ze jestes zwykla spamiara idz juz stad