Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniecha0156

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam was serdecznie. W internecie jest mnóstwo informacji na ten temat , wiem również że forum to nie lekarz ginekolog. Mimo to potrzebuje jakiegoś wsparcia .. Otóż mam 21 lat współżyje od 18 roku życia. Zawsze jestem uczulona na punkcie bezpieczeństwa przed ciążą. Mimo to ostatnio doszło do małego incydentu , otóż ja z moim facetem trochę się bawiliśmy , i nas poniosło wszedł we mnie ale dosłownie na minutę długo ,przed wytryskiem byliśmy świadomi tego ,że jestem płodna i nie wolno nam tego dalej ciągnąć . Miałam wtedy strasznie kwaśną wydzielinę . Dodam ,że okres mam co 30 dni . Ostanio wiele się wydarzyło problemy rodzinne , stres przed sesją , bardzo schudłam . Minionej nocy strasznie rozbolał mnie żołądek i wymiotowałam , przyczyną było raczej to ,że prawie nic nie jadłam , okres dostałam 2 dni przed planowanym , ale z tym różnie bywa , czasami wcześniej czasem jeden dzien później . Ale co mnie niepokoi że jest skąpy widzę ,że jest krew ale jest tego mniej.. Miałam identyczne objawy jak przed okresem.. Obrzmiałe i obolałe piersi i bóle brzucha , które minęły.. Teraz tylko się tak to paprze i niepokoi mnie.. Nie wiem co mam myśleć. Dodam ,że mam nerwice i wmawiam sobie też dużo .. Poradźcie mi prosze.. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
nie