Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcebyckimsinnym

lubicie kobiety ciche i niesmiale?

Polecane posty

Gość gość
Pewnie. Zawsze to jakaś odmiana od tych imprezowiczek i wiecznie niewygadanych "dziewczynek". Jednak ryzyko, że będzie zbyt zamknięta w sobie jest dość duże jak sądzę...

Gość marcin.misiek@op.pl
Uwielbiam delikatne kobiety. Tylko powstaje problem bo sam tez jestem malomowny i zapada czesto cisza niestety. :-)

fajne są takie spokojne nieśmiałe dziewczyny najlepiej jeszcze nie pijące to już ideał :)

Gość ghyuyjyhetgwerfwdsqa
tylko takie

Gość Ja, wbityw kąt
Nie, chyba nie, Lubię takie z wiatrem we włosach, takie co chwycą za rękę w letniej sukience i powiedzą szeptem "chodź...."

Gość dfyhujtyhrgefw
chodz,, moje kochanie, na łąke , na polanę gdzie fiołek zapachem pożądania nas ośmieli i radością do kwadratu powieli :)

Gość Ja, wbityw kąt
i żeby taka była nie nieśmiała, co by ją przyranny grzmot po kolacji wczoraj zachłannie we dwoje spożytej z satynowej pościeli nie przegonił, a jedynie do wtóru zachęcił :)

Gość :)))))))hgfbvdcs
zapachem armaniej rózy pościel dobrze wróży ;) pożądania mocy ilekroć nieprzespanych nocy będzie w szału zachwycie i uniesień celu ,to marzenie wielu ;)

Gość gość
Jasne, ze takie lubicie, bo najlatwiej je ustawic i "wytresowac", a to takie malo meskie, kiedy faceci czuja sie "glowa rodziny" tylko dzieki temu, ze maja niesmiale partnerki, ktore nie maja swojego zdania i zostaly wychowane na sluzace. Meskosc to okielznanie kobiety pewnej siebie i niezaleznej, ktora ma swoja opinie w kazdym temacie i nie potrzebuje faceta do placenia rachunkow, ale ma go dlatego, ze chce...

Gość :)))))))hgfbvdcs
rzecz jasna ;:) ma go ,bo chce go po trochu i trochu ..do celu ;)

Gość gość
Wymoczki z kafeterii lubią , bo czują się przy nich bezpiecznie. Faceci typu macho nie.

Gość Heniu
Ja nie lubię. Nigdy nie wiadomo, co takiej w głowie siedzi, trzeba ją ciągle ciągnąć za język, pytać czego jej trzeba, jak musi coś zrobić to nigdy nie masz pewności czy jej się uda, trudno od niej oczekiwać naprawdę silnego wsparcia dla swoich własnych działań. Ale nie są to jakieś wady nie do zaakceptowania, jeśli ma dużo innych zalet. O wiele lepsza cicha nieśmiała niż np. feministka z parciem na ślub czy jakiś lachon z dyskoteki.

Gość tylko zakompleksieni
panowie lubią ciche i nieśmiałe. Taka partnerka po pewnym czasie męczy. Faceci na pewno lubią kobiety, które mało mówią, ale jak ktoś gustuje w niepewnych siebie, zakompleksionych myszkach to nie szuka kobiety tylko małego dziecka do wychowania

Gość gość
nieśmiała nie znaczy uległa, mi brakuje nieco śmiałości, odwagi, jestem skrajnie introwertyczna przy czym cenię sobie wolność i niezależność, swobodę wyborów, nienawidzę kiedy ktoś mi coś nakazuję i postawiam na swoim.

Gość gość
nie ma takich kobiet jak w temacie. dziś same głośne , śmiałe i wulgarne kobiety są