Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

effa19

mama ważniejsza niż. dziewczyna

Polecane posty

Chodze ze swoim chlopakiem juz ponad 3 lata od pewnego czasu zauważyłam że jego matka jest dla niego wazjsza niż ja, szykujemu ciuchy po kąpieli, gdy jedziemydo niego na obiad jego matka jak by mogła to uchylilaby mu nieba robi mu same pysznosci, a najgorsze jest to ze pruboje mi dokuczyć, bo ja nie lubie jesc mięsa a ostatnio jak przyjechalam do niego to specjalnie dla mnie usmazyli nam łódka. ale mniejsza z tym,ostatnio mnie najbardziej zabolalo to bo bolaly go oczy i chcial zeby mu zapuscic krople i masc do oczu i co najgorsze w tym zawołał swoja matke do tego chociaż powiedzialam ze ja to moge zrobic to powiedział mi ze woli zeby to matka zrobila bo ja moge mu wlac cała buteleczke i wtedy odezwal sie jego ojciec ze to musi mamusia zrobic bo to mami synek. i dopiero wtedy powiedzial zebym ja to zrobila, myslalam wtedy ze wybuchne, moze mi ktos doradzi co mam zrobic zebym to ja byla na pierwszym miejscu a nie ona, bo mówiłam mu juz kiedys ze jest mami synkiem ale nie zrobilo to na nim zadnego zaskoczenia albo cos podobnego, pordzi mi ktos cos

Gość gość
smażyła łódka :) łódka ;D ja pierniczę :D

Gość gość
a może to to była wontrubka ?:D

Gość o prubóje juz nie wspominajac
ta dzisiejsza młodzież :O. Do szkoły, a nie o d*pczeniu myśleć!

Gość gość
no każdy błędy robi ale taaaakie ....:D

Gość o ty w morde jeza..
ha ha...zatkalo mnie........ poprostu!! brak slow! tez bym nie chciala takiej dziewczyny przy boku mojego syna ha ha...

Gość o ty w morde jeza..
i jeszcze taka mala dygresja.....zapamietaj dziewczyno! jaki syn dla Matki...taki maz dla zony....uwierz mi!