Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham ciepłe kraje

Czy byliście zadowoleni ze swoich wakacji last minute zagranicą?

Polecane posty

Gość kocham ciepłe kraje

Z przyczyn niezależnych ode mnie dopiero teraz mogę wykupić wakacje. Chciałabym polecieć najchętniej do Grecji lub Hiszpanii, a teraz jest dużo ofert last minute. Największul atutem jest cena - upatrzyłam już kilka ciekawych ofert na wakacje. Spotkałam się z opiniami, że takie wakacje zwykle nie są udane - albo zły, brzydki pokój, albo mało basen, albo zbyt głośno i niedobre wyżywienie. Ogólnie czasami niska cena według niektórych oznacza mnóstwo niedogodności i nieprzyjemne wakacje. Nigdy nie byłam na last minutę, dlatego mam kilka pytań do tych, co byli: 1. Ile razy byliście na wakacjach last minute? 2. Czy za każdym razem byliście zadowoleni? 3. W jakim kraju spędziliście wakacje? 4. W jakim to było miesiącu? Na ile dni? 5. Czy to były wakacje all inclusive albo z posiłkami? 6. Jakie biuro podróży i ile zapłaciliście za 1 osobę? 7. Co wam się najbardziej podobał na wakacjach? Czy wszystko było zgodne z oczekiwaniami? Jakieś wady, uciążliwe usterki? 8. Ocena w skali 1 do 10.

Gość magda1988
1. Raz w zeszłym roku, w tym roku po raz drugi. 2. Raczej zadowolona. 3. Grecja, Rodos. ;) w tym roku Hurghada, Egipt 4. Czerwiec. 7 dni. 5. 2 posiłki. 6. 1700 zł za osobę, rezerwowane kilka dni przed wyjazdem. Biuro podróży mało znane. 7. Najbardziej podobała mi się słoneczna pogoda, pięknie się opaliłam. Przy hotelu był duży basen, w którym super się pływało :) Jedzenie było średnie, ale ja jestem wybrednie, mojemu narzeczonego brakowało. Najgorsza była kamienisto-żwirkowa plaża, spodziewałam się piaszczystej. Ogólną ocena 8,5 / 10

Gość magda1988
* wybredna

Gość magda1988
* wybredna

Gość gość
W tym roku wykupiłam wycieczkę last minute z Grecos Holiday na wyspie Korfu. Wróciliśmy bardzo zadowoleni, lot punktualnie, hotel rewelacyjny, rezydentem była bardzo kompetentna osoba. Bardzo ciekawa wycieczka objazdowa po wyspie. Z Grecosem wyjeżdżamy na wakacje już od kilku lat, i zawsze łapiemy się na last minute, bo wtedy mamy naprawdę dużo tańszy wypoczynek.

Gość jurysdykkja
Ja zawsze jeżdżę na last minute, kupuję ok 3-4 dni przed wyjazdem, nigdy nie zapłacilam więcej niż 999 zł :) W tym roku spędziłam tydzień w Grecji z Itaką, 2 posiłki, hotel super, wakacje boskie. Rok temu Chorwacja, 2 lata temu Egipt. Najlepiej jeżdzić w czerwcu lub we wrześniu, wtedy jest tanio.

Gość gość
1. 1 2. Za tym jednym razem, tak 3. Kreta, Grecja 4.Czerwiec, 7 dni 5. Dwa posiłki w cenie 6. Biura nie pamiętam, cena ok. 1000 7. Wszystko było super, ładny hotel z basenem, fajny pokój, skromny, ale ładny. wycieczki płatne i w cenie, z płatnych po prostu nie korzystałam. 8. 9

Gość gość
warto polować na oferty last minute, my też w tym roku niewiele zapłaciliśmy w grecos holiday za tygodniowe wakacje.

Gość gość
Ja w tamtym roku byłam w połowie czerwca na wakacjach last minute na Majorce. Hotel bardzo fajny 4 gwiazdkowy, jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Za 7 dni all inclusive zapłaciliśmy chyba 2900 za dwie osoby. Jechaliśmy z Grecos, jedynym minusem był fakt,że w obydwie strony samolot miał opóźnienie, ale całą wycieczkę wspominam bardzo miło.

Gość krakowianin1231
patrze na stone grecos i jaks tam nie ma wakacji za 999zl nawet za 1500 zl nie ma.....dajcie sie dojic dalej

Gość urlopowiczka1111
Ja też przeglądam i nic nie ma

Gość gość
oferty last minute pojawiają się każdego dnia i trzeba na bieżąco to monitorować, a nie od przypadku do przypadku. nam się udało znaleźć wakacje z grecos za niewielkie pieniądze ale szukaliśmy ok 2 tygodni dzień w dzień.

wyjezdzam zawsze z TUI to porzadna firma dzialajaca w calej europie wiec zawsze bylam zadowolona

Gość gość
A TUI to przypadkiem nie splajtowało w zeszłym roku. Mnie osobiście to te lasty śmieszą. W zeszlym roku dwa dni przed wylotem chciałam wykupić wyjazd na Zakynthos i wyniosło mnie 5000tyś drożej niż znajomych którzy wykupili tą samą opcję jeszcze w zimie( dla 4 osób) Ale pewnie mam mniej szczęścia

Gość gość
nie wiem jak z TUI, bo ja od kilku lat latam z Grecosem, przynajmniej mam pewność, że to solidne biuro podróży, które nigdy mnie niemile nie zaskoczyło, warto podróżować ze sprawdzonymi biurami podróży bo wtedy mamy pewność, że wakacje będą udane.

Gość gość
Wczasy Last minute w niskiej cenie dla każdego: Spokojne Wakacje Last Minute Naprawdę warto skorzystać z tej oferty wakacyjnej bo jest bardzo dobra.

Gość gość
na tydzien za 1500zł w tunezji all było super

Gość gość
mi się udało za 1200 do gracji, było fantastycznie :))))

Gość Karska
no oczywiście ze opłaca się! ja byłam z Coral Travel za granicą i szczerze mówiąc były to jedne z lepiej zorganizowanych wakacji! na prawdę rewelacja i mega wygodnie!