Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyVaga

Dostęp do kont partnera...

Polecane posty

Pytanie jak w temacie... Czy macie dostęp do konta e-mail/bankowego partnera/partnerki?

Gość gość
konto bankowe mamy wspolne.na meila mam dostep,facebookaka nie mamy a nk wspolne.On tez ma dostep na mojego maila

Gość gggggggghhhhj
Ja zażądałam wręcz wszystkich danych, haseł i login po tym jak dowiedziałam się, że sobie bajerował inne panny w necie. Jakby tego nie zrobił to powiedziałabym mu "do widzenia". Dostałam wszystkie dane, które chciałam, wszędzie gdzie ma dostęp w necie to ja również mam. Zaufanie zostało nadszarpnięte, więc teraz jestem ostrożniejsza. A do konta bankowego też mam dane, dlatego, że grał w zakładach bukamcherskich i sprawdzałam, czy już nic tam nie przelewa.

Gość aneczkal
Konto w banku wspolne, ale do konta e-mail nie wyobrazam sobie zebyśmy mieli nawzajem dostęp. Przeciez jakas prywatnosc w zyciu musi byc :)

Gość ona_zasadowa
Matko jak można żyć bez własnej przestrzeni, tylko wszystko wspólne. Jak koleżanka Ci pisze na maila coś prywatnego, to automatycznie wie o tym Twój facet porażka. Konta bankowego tez nie wyobrażam sobie wspólnego.

Gość gość
to tez zalezy jaki to zwiazek,czy malzenstwo czy nie. My jestesmy malzenstwem,wiec konto w banku mamy wspolne.Nk tez zalozylismy sobie kiedys razem. A na meila sobie nie wchodzimy i nie czytamy co nie nasze.Ale dostep mamy,wszystkie swoje hasla znamy ale duzo tego niema.

Gość gość
Wspólne konto-jeszcze co?może bielizna???

Gość gość
on do mojego nie ma , ja do jego mam

Gość gość
a wy moze w malzenstwie kase macie oddzielna??? dla mnie to nie do pomyslenia.

Gość gość
Z moim mężem mamy oddzielne konta bankowe, nawet nie mamy upoważnień. Wszelkie kont na necie i loginy też oddzielne.

Pytałam jak to jest u Was raczej w związkach małżeńskich albo jak małżeńskich :-) Ni pytałam czy wchodzicie na konta i je sprawdzacie... tylko czy macie do nich dostęp żeby w razie potrzeby mieć możliwość rozwiania wątpliwości... że się tak wyrażę. Widzę, że różnie z tym bywa...

Gość gość
Moj byly tez mi dal hasla, login..oj naiwna bylam, on zalozyl sobie inne dwie poczty o ktorych ja nie wiedzialam i tam z innymi sobie pisal.