Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka 9006

oszustwo męża

Polecane posty

Gość załamka 9006

Witam jestem po ślubie 3 lata mój mąż pracuje ja siedze w domuni wychowuje nasze dziecko dziś gdy maja mama szukała jakiś dokumentów znalazła jakieś kartki i wyskoczyła do mnie z tekstem że wzieliśmy pożyczke, ja na to że nie a ona a ta umowa na kamila.... okazało się ze wzioł pożyczke w takim dniocie jak chwilówka a zarabia doś dobrze mamy sporo wydatków i inne kredyty , zadzwoniłam do pracy i próbował mi wmówić że nie zaczełam czytać mu umowe stwierdził że to dla kolegi i że już oddane żę moge zadzwonić . Co robić jeżeli to bedzie prawda . A co jeżeli nie . To jego pierwsza wpadka.

Gość gość gość
Poproszę o kropkę :D

Pomoge autorce :D Jesteśmy z mężem 3 lata po ślubie. Mąż pracuje a ja wychowuje dziecko. Moja mama mieszka z nami i lubi się czepiać. Jest podejrzliwa wobec mojego męża. Dziś kiedy ja byłam zajęta karmieniem dziecka , ona przeglądała jego praywatne rzeczy. Szufladę wywróciła do góry nogami i zainteresowała ją umowa. Wtedy zawołała mnie i zobaczyłam to samo. Okazało się że to pożyczka. Kiedy zapytałam się go o nią zaprzeczał. Stwierdził że to dawne dzieje i dawno spłacone. Dodał też że to było dla kolegi. Co mam zrobić jeżeli okaże się że jednak nie spłacil wszystkiego ? Dodam że to jego pierwsza taka wpadka.

Gość gość
a jaka data na tej umowie? kiedy miala sie skonczyc sprawdz sobie i beidzesz wiedizec jesli jakas stara to nie masz sie czego czepiac

Gość gościówka i gość
Oj, biedaczysko pewnie musiał po kryjomu wziąć kredyt i dac kochance na skrobankę. Ale wybacz mu przecież musiał Cię oszukać. Czy to pierwszy raz tego nie wiesz. P.S. A tak całkiem serio nawet jeśli chciał pomóc koledze to: POWINIEN CI POWIEDZIEĆ, A NIE OSZUKIWAĆ CIE!!!