Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia1213

pomóżcie! to ważne

Polecane posty

Gość madzia1213

madzia1213 Witam wszystkie kafeterianki. Prosze was o pomoc, bo szczerze mówiac kompletnie nie wiem co zrobic. Bylam z chłopakiem, ktory po jakims czasie okazal sie strasznym draniem, niestety zaszlam z nim w ciaze. Wszystko nie byłoby takie skomplikowane, gdyby nie to ze poznalam innego chłopaka. Wszystko sie układa, zakochałam sie strasznie, wiem ze on tez mnie kocha, ale nie powiedziałam mu jednej rzeczy.. no własnie, ze jestem w ciazy. Kompletnie nie wiem jak to zrobic, boje sie ze nigdy wiecej sie do mnie nie odezwie, ze to zatailam.. chcial ze mna byc juz od poczatku, spodobalam mu sie i rozmawialismy o tym, tlumaczylam mu ze mi tez sie podoba, ale chce zaczekac do czasu az bardziej go poznam, jednak w glowie mialam mysl, ze jak bede z nim w zwiazku a nie poowiem o ciazy bedzie jeszcze gorzej.. no i wyszlo, chwila slabosci, lekka klotnia ze ja go nie kocham i zgodzilam sie na bycie z nim.. od 24 czerwca jestem w zwiazku z facetem, ktory nie wie ze jestem w ciazy.. CO ROBIĆ, POMÓŻCIE DZIEWCZYNY BO CHYBA ZWARIUJE.

Myslisz ze bez wyjawienia prawdy to jakoś obejdziesz ten problem?:O Planujesz urodzic i zatrzymac dziecko?