Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
maaggg

miał tak ktos z was...?

Polecane posty

chodzi mi o moje miesiaczki..ostatnio trwaja po 3 dni i wczesniej przed tymi 3 dniami plamienie tez około 3 dni ...a ostatnio to juz koszmar miałam okres co 18 dni oczywiscie tez trwał 3 dni a przed tym z piec dni plamien nie wiem nigdy wczesniej tak nie miałam ....chyba nie jestem w ciazy....? ale juz sama nie wiem ...do ginekologa ide za połtora tygodnia ...sek w tym ze chciałabym miec okresy reguralne nawet nie wiem jak teraz zaplanowac urlop bo raz okres co 25 dni potem co 18 i jeszcze te plamienia przed okresem...miał tak ktos to nastepny okres mam liczyc ze mi sie wydłuzy i bede miec co 28 dni czy tez znow co 18 dni poniewaz ostatnio miesiaczka tra mi 3 dni ...tabletki wyregulowanie okresu moze by mnie uratowały alepod warunkiem ze nastepna miesiaczke dostane co 28 dni ...dodam jeszcze ze mam cyste na jajniku wielkosci 2 cm ...mysle ze to przez to mam tak z tymi okresami ...kurcze teraz to juz naprawde nie wiem jak mammyslec za ile dni dostane okres. a chciałabym wiedziec bo wakacje..?miał tak ktos podobna sytuacje...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować