Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarrita

POMOCY!

Polecane posty

Gość Sarrita

Witam wszystkie forumowiczki! Jestem tutaj nowa. Staralam sie znalezc odpowiedz na nurtujace mnie pytania,ale kazda z nas jest inna ,a ja juz zupelnie nie potrafi zinterpretowac objawow,ktore pojawily sie tydzien temu. Otoz na poczatku miesiaca powinnam dostac @. Kiedys nie byly one regularne,ale od dluzszego czasu zawsze @ pojawia sie na poczatku miesiaca,co poprzedzają charakterystyczne jak na @ bóle podbrzusza,oraz piersi. Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia kazdego weekendu tego miesiaca. Zawsze uprawiamy stosunek przerywany, jednak nie jestem pewna czy moj partner wycofywal się w pore,a jedyne co pamietam to to,ze kazdy stosunek byl bardzo intensywny i ,,doglebny,, jesli mogę tak to nazwać. Od tygodnia ,moze dwoch miewam bóle głowy.Nie dawno pojawiły się wzdęcia, delikatne mdłości, oraz częstsze niz zwykle wizyty w ubikacji. Nie odczuwam zadnych objawow @, moje piersi nie są w ogóle tkliwe ,prócz sutkow,ktore delikatnie rażą przy dotykaniu.Od paru dni odczuwam lekki bol w podbrzuszu,jednak nie jest to bol jaki zawsze miewalam przed spodziewaną @, prawy jajnik od czasu do czasu kłuje, oraz jak nigdy paląc papierosa smakował mi on jak ZUPA POMIDOROWA,co bardzo mnie zdziwilo. Wczoraj zrobilam test,ktory wyszedl negatywnie,jednak przypuszczam,ze poprostu moze byc za wczesnie na wykrycie hormonu HCG w moim moczu. Czy mogę być w ciązy? Zupelnie nie wiem co myslec. Czuje sie zmeczona ,jednak wiem ,ze nie zasne. Czesto mam problemy z zasnieciem w nocy. BLAGAM O POMOC wszystkie dobre kobietki!

Gość gość
podczas stosunkow bez zabezpieczenia zawsze jest ryzyko zajscia wiec mysle ze mozesz byc w ciazy, a dlaczego sie nie zabezpieczacie?

Gość Sarrita
Oczywiscie raz na jakis czas zdarza nam się zabezpieczać prezerwatywą, jednak nie zawsze mamy taką mozliwosc,a inne srodki antykoncepcji mi poprostu nie odpowiadają. Nie ukrywam,ze bardzo bym chciała mieć maleństwo, 3 lata temu poronilam w 2tc,a na dzien dzisiejszy pragnienie dziecka wzrasta..

Gość gość
to zamiast panikowac powinnas sie cieszyc i iec nadzieje na malucha, mam nadzeje ze jestesjuz dojrzala i odpowiedzialna osoba

Gość Sarrita
Moja pomylka. W drugim miesiącu ciązy....

Gość Sarrita
Alez ja bardzo bym chciala się cieszyc,ale jak kiedy nie mam pewnosci,ze pod sercem nosze malenstwo.. A cierpliwosc nie jest moją mocną stroną