Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość diament03

ciąża

Polecane posty

Gość diament03

lamia@vp.plę ten temat, bo chcę znać Wasze zdanie i oczywiście bez głupich wypowiedzi. Mam 20 lat jestem z moim chłopakiem od ponad 1,5 roku a od miesiąca jesteśmy narzeczeństwem. Mamy już własne, świeżo wyremontowane mieszkanie, mój narzeczony własną firmę. Ja idę na studia zaoczne dwuletnie i szukam pracy ze względu na to, że samej nudno w domu. Mój narzeczony jest starszy ode mnie 8 lat. Ja mam 20 i bardzo pragnę dziecka. Narzeczony również chce, ale wolałby poczekać do ślubu. Ślub planujemy za dwa lata powoli szukamy sali, orkiestry itp. Ja od jakiegoś czasu non stop myślę o dziecku i naprawdę w środku czuję, że jestem na to gotowa. W sumie nic nie stoi na przeszkodzie, ale ta mentalność... za młoda, głupia itp. Moja mama miała 21 lat gdy mnie urodziła i jest moją najlepszą przyjaciółką, krótko mówiąc super kontakt. Zawsze chciałam być młodą mamą. Mój facet znów moim przyszłym teściom trafił się późno i nie ma z nimi wcale kontaktu. Myślę,że wiek też ma duże znaczenie na kontakt z dziećmi. Naprawde bardzo tego chcę, tym bardziej, że mój narzeczony nie jest młodzieniacha;) moje koleżanki mają po 25 lat i nie chcą słyszeć o dziecku, a ja... zawsze miałam starszych znajomych, a znajomi od strony mojego N mają już dzieci i kiedy do nich chodzimy kocham te dzieciaki jak swoje. Jakie macie zdanie na ten temat??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować