Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie starszych facetów ;/ mam 17 lat

Polecane posty

Gość gość

a tacy okolo 30 kleja sie do mnie ;/ nie potrafie powiedziec wprost s********j .. w klubie, na imprezach to normalne ale nawet na co dzien zdarzaja mi sie sytuacje ze zaczepiaja mnie tacy faceci. czuje sie troche osaczona bo odbieram to tak, ze oni mysla sobie ,, pewnie jest niesmiala '' a ja nie mam ochoty z nimi nawet gadać :/

Gość gość
up

Gość gość
"pewnie jest niesmiala" no pewnie tak mysla :D:D

Gość gość
i co z tym zrobic ?? nie umiem byc stanowcza( czy jak kto woli chamska ). nawet dzisiaj jechałam autobusem i jakiś kanar zaczął do mnie żartować i się usmiechac, widziałam ze mu się spodobałam bo aż oczy mu się śmiały. później cały czas sie na mnie gapił, powiedział mi do widzenia, i że będzie za tydzień :o ja się pytam wtf...

Gość gość
powiedz wprost s.....laj ! starym capom zachciewa się młodego ciałka wykorzystują sytuację ,myślą że jak zaproszą do restauracji to zaraz bzykanko będzie ...bo młoda bo głupia bo naiwna goń w choler, zboków pierdzieli podstarzałych oldboy-ów ;)

Gość gość
A jak wygladasz? Musisz wygladac bardzo dojrzale, nie pewno nie na 17.

Gość gość
nie jestem głośna, odważna, śmiała, wręcz przeciwnie dlatego sprawia mi to taką trudność :o Nie wiem czy wyglądam na więcej... kilka osób powiedziało mi, że na mniej. Mam chyba klasyczną urodę, jestem niezbyt wysoka , 166 cm. Budowa proporcjonalna i biust D. Nie mam jakiegoś ogromnego, żeby tym przyciągać tych zboków:p

Gość gość
ah.. biust D.. Wszystko jasne:P

Gość gość
nigdy nie umawiam się z nimi, wolę rówieśników, ale denerwuje mnie ich nachalność. młodsi tacy nie są

Gość fantastyczny temat!!
To kwituj, że jesteś zaręczona, na pewno jakiś szajski pierścionek nosisz na palcu - jest tyle możliwości powiedzieć "nie" w inny sposób i tak samo szybko ucina to problem. Rusz głową i do boju dziewczyno!

Gość gość
przy takiej budowie jest mały. napisałam to żebyście nie pomyśleli że to przez piersi, bo i tacy napalency się zdarzają. nie wiem co ich do mnie ciągnie ale mam tego dość. chyba będę musiała wyrobić w sobie asertywność, ale wciąż brak mi pewności siebie a bez tego klapa.

Gość gość
hehe właśnie zaczęłam! nawet mu dziś błysnęłam nim przed okiem :D ale nic sobie z tego nie zrobił :o

Gość gość
nie wiem czemu oni są tacy pewni siebie i myślą że mają szanse :o tragedia.

Gość gość
wam też wyswietlał się jakiś błąd? już myslałam, że usunęli temat.

Gość gość
up

Gość gość
Nie martw się ja niestety też tak mam, a w lipcu skończę 17 lat. Ciągle jacyś starsi się przyczepiają, oglądają się, zapraszają na kawę itp. Ja niestety poważnie wyglądam, ale ich olewam totalnie.

Gość prawictwo pospolite128
Ja też nie lubie 17 letnich dziewczyn.. To dzieci , a nie kobiety.. Kobieta musi miec minimum 20 lat

Gość gość
Za trzy latka inaczej będziesz śpiewał prawiczku.