Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam sandalkow dla dziecka

JAKIE SANDAŁKI KUPUJECIE DZIECIOM

Polecane posty

widzialam dzis fajne z Bartka, tylko troche drogie prawie 250zł, ale jak tak sobie mysle, to chyba jutro po nie pojadę:)

Gość gość
ja kupiłam w lidlu za 35zł :)

Gość gość
Bartki sa do d**y, niewarte tej ceny, ja kupuje tylko Renbuta.

a gdzie mozna kupic te Renbuta?, przyznam, ze nie znam tej marki i czemu Bartka nie polecasz?

Gość gość
Dlatego ze buty dla dziecka nie powinny byc profilowane a wiekszosc bartkow, jesli nie wszystkie, sa. Pozatym szybko sie niszcza, wiem z opini kolezanek, ja kupuje renbuty za okolo 100zł i sa super, skorzane, porzadne, nozka sie nie poci. http://www.smykowakopalnia.pl/

Gość mama dwóch dziewczynek
a ja kupuję bartki i bardzo chwalę ;-) moja starsza córka miała od pierwszych butów praktycznie wszystkie tej firmy i małej też kupuję. Kupiłam jedne sandałki bartka a drugie lekkie nike protect. Ja zapłaciłam ok. 170zł, 250 to bardzo dużo. Może marża sklepowa? Zerknij ile kosztują na stronie bartka.

na polce w sklepie stoja 243zł na stronie Bartka(wlasnie sprawdzilam) 219+wysyłka to bede z 15zł do tylu, ale na mijescu dopasuje rozmiar

Gość gość
ja kupiłam synkowi sandały w ecco

Gość Anka F.
Z marketu (Tesco), sieciówek (C&A), dyskontów (Lidl/Biedronka). Już dawno się wyleczyłam z drogiego obuwia, bo dzieci błyskawicznie wyrastają, a tańsze niekoniecznie zaraz = gorsze.

ale te tansze sie wykoslawiaja, wiem, bo koleznaki kupily juz z tych tańszych i bez ustywnienia pietki dzieci przekrzywiaja nozki

Gość gość
jestem tego samego zdania że dziecko szybko rośnie tym bardziej zastanawiam się nad kupnem kaloszy bo może sie okazać że bardziej bedą przydatne.

to chyba najdroższe wybrałaś ;-) albo rozmiar spory... ecco też ma fajne buty, ale w tym roku to co było ładne to już bardzo drogo, więc sobie kupiłam ;-) mi już noga nie rośnie, ponoszę. Jeszcze fajne sandałki i wogóle buty ma firma primigi, ale też drogie. Ja miałam małej kilka par, ale kupiłam okazyjnie.

to je sprzedam potem:) nie zwracam az tak uwagi na cene ale ta mnie troche zmrozila

Gość Anka F.
Nie wykoślawiają się szybciej niż markowe. Wiem co mówię. Najstarszemu kupowałam przez ponad 10 lat markowe buty, bo była jedna, a potem pojawiło się kilkoro maluchów w domu i zaczęłam racjonalizować wydatki. Do dziś się pukam w czoło jaka byłam głupia i przewrażliwiona, że tyle lat buliłam na markowe. Większość tańszych butów jest naprawdę przyzwoitej jakości. W Pepco też czasem bywają niezłe (towar z marketów z UK).

mama.... zwrocilam uwage, na te ktore odrazu wpadly mi w oko:) a co ja poradze,ze mi zawsze spodoba sie wszystko, co drogie:D to tyczy sie takze rzeczy dla mnie i dla meza ostatnio spodobala mi sie dla niego marynarka na manekinie, jak zapytalam o cene...szok!!! 750zł sama marynarka taka w stylu sportowo-eleganckim:D

Ja na butach nie oszczędzam i nie testuję ani na sobie, ani na dzieciach. Może i tańsze nie są gorsze, ale ufam bartkowi i nie żałuję pieniędzy, bo widzę, że mała biega w nich jak boso, nie poci się noga, nie obciera. Starsza już nie chce nosić bartków, dla niej moda przede wszystkim ;-) a malutkiej kupiłam i jestem zadowolona. I bardzo też jestem zadowolona z tych nike protect, na razie biega w domu, ale wydają się super na upalne dni.

Gość gość
Ja kupuję dla córki buty z bartka i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio kupiłam Jej sandałki i zapłaciłam 149zł :) w zeszłym roku miała z ccc,ale to był pierwszy i ostatni raz kiedy kupiłam tam buty dla dziecka.

Gość gość
Ja kupuję dla córki buty z bartka i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio kupiłam Jej sandałki i zapłaciłam 149zł :) w zeszłym roku miała z ccc,ale to był pierwszy i ostatni raz kiedy kupiłam tam buty dla dziecka.

Gość gość
Zgadzam aie, Bratki sa jakosciowe malo trwale i cena ma sie nijak do jakosci. Ja bardzo lubie elefanten.

Gość Hania i Kubuś
a ja kupuje dla mojego malego z befado, w sumie beda to jego pierwsze sandalki w zyciu ale ta firma gosci w mojej rodzinie juz jakis czas i kazdy byl zadowolony, maly mial juz zwykle buciki z befado i bylam zadowolona

a ja kupilam w Biedronce za 11 zl :D sa bardzo wygodne i nie obcieraja nigdzie :) podobaja mi sie i synkowi :) ja nie zamierzam kupowac mu bucikow drogich gdyz i tak w nast lato juz ich nie zalozy :)

Gość gość
hja kupilam lasocki -skorka itp....zobaczymy jak sie sprawdza