Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie polecam zespolu Mirage!!!!

nie polecam nie polecam

Polecane posty

Gość nie polecam zespolu Mirage!!!!

ZESPOL ODWALIL STRASZNA KASZANE prosilismy zeby nie namawial mlodego do przenoszenia mnie przez prob, chcielismy wejsc trzymajac sie za race. Bo: moj maz przeszedl operacje kregoslupa i cudem nie wyladowal na wozku inwalidzkim, moze na szczescie chodzic, ale musi sie oszczedzac. I nie moze podnosic takiego klocka jak ja (60 kg zywej wagi), bo by sobie zrobil krzywde. Nie wszyscy goscie wiedzieli o jego problemach zdrowotnych wiec w takt zespolu zaczeli namawiac do przenoszenia za prog. Zespol zainicjowal panie mlody to sie nie liczy, jeszcze raz, co sily brakuje, obiadku sie nie jadlo? i takie p*****ly. A my co mielismy tlumaczyc ta historie choroby na glos? powinien pamietac na co sie umawiamy. Swiadek podszedl do pana z zespolu i mu przypomnial. To facet sie zamknal, ale dla gosci sytuacja byla dziwna i nie jasna. Potem komentowali Jacek no co ci szkodzilo przenies ja. Fochy strzelasz od poczatku oj nie ladnie i inne debile teksty. W koncu musielismy kazdemu z osobna opowiadac o problemach zdrowotnych Jacka. Ale byly przeciez ustalenia z zespolem :O druga sprawa, wykonali złą piosenkę dla rodziców chcielismy preludium - to dzieki Wam, a uslyszelismy zespolu cliver, totalnie inny tekst. Malo tego pili i dopraszali sie ciagle o wiecej wodki nie nas, a kolenerow, ktorzy nie byli swiadomi ze sobie nie zyczymy picia przez nich Nie polecam, bo ustalenia to jedno, a co robia to drugie

Gość gość
no właśnie tez sie obawiam, ze trafie na taki zespół, który ma w d***e ustalenia i zrobi po swojemu. u nas nie bedzie podziekowan dla rodziców, bo z rodziców bedzie niestety tylko mama mojego narzeczonego na weselu i boje sie, ze zespol wyskoczy z jakimiś podziekowaniami, durnymi przyśpiewkami dla rodzicow itp. i bedzie niezreczna sytuacja;/

Gość sld
zgadzam się z przedmowcami

Gość gość
A SKĄD ZESPÓŁ?

Gość jak to skąd
:-p z kontowni

Gość indianeczka87
Byłam na jednym weselu na którym grał ten zespół, ale z tego co pamiętam poprowadzili naprawdę świetnie zabawę.. tylko to chyba znajomi P.Młodych byli wiec.. się pewnie bardziej starali..