Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak na niego wpłynąć?

Polecane posty

Gość gość

mój facet mieszka na drugim końcu polski, piszemy ze sobą wtedy kiedy możemy i z reguły jest tak, że on ma czas zawsze, bo pracuje w domu, a ja tego czasu mam mało. zawsze mu piszę o której będę w mieszkaniu, zawsze mu piszę ile czasu mam na rozmowę, a on i tak w tym czasie robi 10 milionów innych rzeczy typu przeglądanie stron internetowych albo filmów na youtube i w rezultacie nie gadamy w ogóle. sytuacja z dzisiaj - piszę mu, że nie mam internetu w mieszkaniu, ale mam na uczelni, więc możemy porozmawiać przez 40 minut w przerwie moich zajęć, siadłam do gg, napisałam do niego, od razu odpisał, znowu napisałam... i odpisał po 20 minutach kiedy musiałam się zwijać :o a później ma do mnie pretensje, że przez mój tryb życia w ogóle nie rozmawiamy. zawsze tak jest, potrafi mi nawet odpisywać z przerwą trzygodzinną, bo w trakcie rozmowy włączył sobie grę i zapomniał mi powiedzieć. milion razy już z nim rozmawiałam na ten temat, wiecznie się kłócimy, bo on wiecznie winę na brak rozmów zrzuca na mnie, a i tak ma wszystko to co mówię gdzieś. piszę mu, że przychodzę do domu o 21 i możemy spokojnie pogadać, on mówi, że poczeka, ja przychodzę i do niego piszę, a on odpisuje o 23:45, że oglądał super film i teraz idzie spać. ręce mi opadają, jak mam na niego wpłynąć? nie wymagam rozmowy od rana do nocy, ale mógłby trochę dostosować swoje rozrywki do mojego planu dnia i poświęcić mi chociaż godzinę albo się mnie nie czepiać. macie jakiś pomysł? :o

Gość nie mieliśmy problemu
za moich czasów nie było Internetu,komórek i rzadko kto mial stacjonarny i komunikacja była,pisaliśmy czułe listy ach co za romantyzm,mieliśmy tyle cierpliwości,wyczekiwaliśmy znaku życia od chłopaka,który tak jak mm mieszkał na drugim końcu Polski a wy się tak nie szanujecie !!!! oj dzieciaczki,dzieciaqczki?!

Gość gość
no właśnie obecne życie jest strasznie zrypane moim zdaniem, przez ten dostęp do drugiej osoby na miliony sposobów już chyba w ogóle nie ma romantyzmu, atmosfery oczekiwania, tęsknoty :o ja pamiętam czasy normalnych listów i chyba bardziej się dbało o takie znajomości, a teraz ma się wszystko w d***e, bo przecież zawsze i o każdej godzinie można coś do kogoś napisać i być w stałym kontakcie, więc o wiele prościej odłożyć odpisanie komuś. lipa.