Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościowa145

Czego on tak naprawdę chce? Kobietki pomóżcie.

Polecane posty

Gość Gościowa145

Hej. Mam problem. Otóż wczoraj spotkałam się z chłopakiem. Pierwszy raz. Wcześniej pisaliśmy.On pod koniec spotkania powiedział mi, że nie chce mieć dziewczyny ( mimo, że wcześniej żartował, że bedę jego dziewczyną i żoną), że nie jest gotowy na związek, że kiedyś był bardzo zraniony, że chce mnie jako przyjaciółke. Mi zrobiło się trochę smutno. Kiedy wróciłam do domu on zadzwonił mi to wyjaśnić. Powiedział, że nie chce związku ani robić mi nadzieje, ale że się mu podobam i jestem fajna i chce bym była jego przyjaciółką. A teraz na końcu napisał mi, że dla niego to za szybko i chce sie poznać a kiedyś związek. Co ja mam o tym myśleć? Czego on chce?

Gość Gościowa145
Pomożcie proszę :(

Gość Gościowa145
Pomożcie proszę :(

Gość gość
Moze ktoś go zranił i nie jest gotowy w pełni wejść w związek ? Chce zebyś byla przyjaciolka zeby Cie nie tracić ale jednak sie boi..

Gość gość
Moze ktoś go zranił i nie jest gotowy w pełni wejść w związek ? Chce zebyś byla przyjaciolka zeby Cie nie tracić ale jednak sie boi..

Gość gość
Może sie boi zaczynac nowy związek..a boi sie Ciebie tracić wiec zaproponowal przyjazn

Gość gość
d**y chce. jak kazdy facet ;D

Gość Gościowa145
Myślicie, że są szanse żebyśmy kiedykolwiek byli razem?

Gość gość
jakiś nieogarnięty...

Gość gość
Są szanse. zawsze są szanse. być moze facet cos przezył niemilego i takk reaguje . Jestem kobietką ale zareagowałam ostatnio jak ten (miejmy nadzieje) Twój facet :) dlateo sie wymądrzam:)

Gość gość
Są szanse. zawsze są szanse. być moze facet cos przezył niemilego i takk reaguje . Jestem kobietką ale zareagowałam ostatnio jak ten (miejmy nadzieje) Twój facet :) dlateo sie wymądrzam:)

Gość gość
zawsze są szanse. Może go któras zraniła i ma uraz . Jestem kobietką i zachowałam sie ostatnio prawie tak jak Twój (miejmy nadzieje ) facet. Dlatego sie wymądrzam :)

Gość Gościowa145
Hmm.. Droga kobietko mogłabyś mi o tym opowiedzieć? :) Cieszę się bardzo, ze się wymądrzasz :D :)

Gość La la lla lalalaaaa
Nie chce związku, ale mu się podobasz, więc jakbyco to będzie chętny na małe co nieco, ale potem Ci powie, że przecież uprzedzał, że nie chce związku. Nie angażuj się w to, jeśli możesz to pozostań na stopie koleżeńskiej i nie żyj tylko myślą, że kiedyś może będziecie razem, bo życie Ci ucieknie.

Gość gość
zawsze są szanse. Może go któras zraniła i ma uraz . Jestem kobietką i zachowałam sie ostatnio prawie tak jak Twój (miejmy nadzieje ) facet. Dlatego sie wymądrzam :)

Gość Gościowa145
Nie wiem już co robić :(

Gość gość
A ja uważam, że na tym spotkaniu musiałas go strasznie przestraszyć.. Dlatego na kazdym kroku powtarza ze nie chce zwiazku, bo nie chce zebys sobie za duzo wyobrazala..

Gość Gościowa145
Czym mogłam go przestraszyć? Nie poruszyłam słowach o związku. Dopiero po spotkaniu napisałam mu, że wiem, że nie jestem idealna i że wiem, że związku nie chce ze względu na moją osobę czego się wyparł.