Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patuska9999999

Czy uważacie, że facet, który nie uprawia seksu ze swoją dziewczyna = nie kocha?

Polecane posty

Gość patuska9999999

Jakie jest Wasze zdanie? Czekam na poważne wypowiedzi:)

Gość gość
dlaczego? moj czekal 2 ata z seksem a to nie znaczy ze mnie nie kochal tylko ja nie bylam gotowa do pierwszego razu :-) teraz nadal jestesmy razem juz kilka lat seks jest piekny ale jest dopelnieniem a nie oznaka milosci , facet moze uprawiac seks z prostytutka np czy to znak ze ja kocha?

Gość patuska9999999
Mój znajomy tak uważa i twierdzi że facet w takim wypadku na pewno zdradza na boku

Gość patuska9999999
gościu :) ja też jestem podobnego zdania co Ty, martwi mnie jednak, że on nawet nie pyta czy jestem gotowa czy nie

Gość gość
a jak długo jestescie ze sobą? rozmawiacie na ten temat?

Gość gość
jedno nie jest zwiazane z drugim nie mozna utozsamiac seksu z miloscia - to dwie odrebne rzeczy - owszem moga przez pewien czas byc wzajemnie powiazane ale nie musza... czy staruszkowie np. malzenstwa z 50 letnim stazem nie uprawiajace seksu z powodu wieku ze soba to sie nie kochaja?

Gość patuska9999999
jesteśmy razem 9 miesięcy, ale jakoś nigdy nie zeszlo na te tematy

Gość patuska9999999
Uważasz, że powinnam o tym pogadać?

Gość patuska9999999
W ogóle to wszystko przez mojego znajomego, on mi wmawia, że facet ma swoje potrzeby i musi uprawiać seks, inaczej zdradza

Gość gość
myślę że powinnaś spróbować wejść na taki temat. Ale tak czy tak nie masz się co martwic jak narazie

Gość patuska9999999
Postaram się :)

Gość niegościnna
Nie powinnaś się martwić (moim zdaniem). Niedługo minie rok jak jestem razem z moim obecnym partnerem i oczywiście od ponad roku bez sexu ... żeby nie było chemia między nami jest ale na razie do seksu nie doszło. Twierdzi, że mnie kocha i ciągle daje mi to odczuć w sumie to dziwne bo się okazało, że bez seksu również mogę się czuć kochaną, spełnioną kobietą :)

Gość Typowyfacet
Zazdroszczę wam, skoro doświadczacie platonicznej miłości. Ja jestem samcem, ssakiem, zwierzęciem z jakoś rozwinięta świadomością. Tzn albo jestem ortodoksyjnym darwinista, albo maniakiem seksualnym, albo gdybym nie posuwał swojej partnerki tak często jak mam na to okazję, to czuł bym się nie spełniony. Choć uważam, że to że często ją posuwam w mojej ulubionej pozycji i uprawiając z nią sex dochodzę w niej od 2 lat i za każdym razem mam orgazm, świadczy że jest dla mnie atrakcyjna i ją kocham- więc nawet nie myślę o zdradzie. Mam swoją dame na salonach i swoją dziwke w łóżku zarazem. Ale powodzenia z platonizmem!

Gość gość
mowia ze facet jak nie ma seksu to zdradza.ja bez seksu dlugo nie wytrzymam i tez bym zdradzala jakbym nie miala.jestem KOBIETA.co za durne stereotypy.

Gość patuska9999999
Ja już nie wiem sama, czuję sie taka nieatrakcyjna, on nawet nie chce zostawać u mnie, tłumacząc sie, że nie ma czasu bo ma wyjazd

Gość patuska9999999
nie wiem co mam myśleć, czuję się taka nieatrakcyjna

Gość patuska9999999
Czy ktoś sie jeszcze wypowie? to wazne

Gość patuska9999999
ofiara stalkera;;;; on po prostu nie daje mi sygnału, że chce , poza tym, że mnie przytula i ma erekcje, nic więcej nie robi

Gość gość
Moze poprostu chce bys ty dala mu do zrozumienia ze chcesz bo moze czeka az ty bedziesz gotowa. Tylko szczera rozmowa rozwiaze twoj problem.

Gość patuska9999999
nie wiem, jeżeli włozenie reki pod koszulke to nie jest czytelny znak to ja nie wiem co.... jestem mu obojetna?