Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sekretarka

Polecane posty

Gość gość

Hej poznałem fajną dziewczyne ale okazało się że jest sekretarką:/ Tez macie takie obawy przed zwiazaniem sie z sekretarką? Mialem w poprzedniej pracy taka co jej kolezanki mowily ze czasem dawala szefowi choc byl stary, Nawet mowily pol serio pol zartem ze skads sie wziel przydomek sekretarka-szaprka. W obecnej tez kraza plotki ze daje szefowi. Wiem że to chore ale mam teraz glupie mysli zwiazane z dziewczyna ktora mnie oczarowala. Jak poznajec ze daje szefowi?

Jeśli chodzi do pracy w rajstopach bezszwowych to na bank daje szefowi a jak z klinem to tylko personelowi niższego szczebla.

Gość tort
masz kompleksy nie dręcz kobiet autorze :classic_cool: spójrz jaki świat jest piękny, może weź się za kozy one nie bywają sekretarkami.... :P

Gość gość
"tort masz kompleksy nie dręcz kobiet autorze cool.gif spójrz jaki świat jest piękny, może weź się za kozy one nie bywają sekretarkami.... jezyk.gif " Nie ukrywam tego i widze ze swiat jest piekny ale pewnych zachowan nie chce akceptowac wiec dlatego pojawily sie watpliwosci czy sobie ten swiat obrzydzic. a kozy mnie nie interesuja:P

A najlepiej nie wiąż się sam, daj się związać sekretarce, kozie, albo zakonnicy. Najlepiej znajdź 3w1

Gość panzerkardinal
"fajne laski są fajne, bo dają wszystkim" jakze prosta i trafna definicja kobiecosci. :classic_cool:

Gość panzerkardinal
"fajne laski są fajne, bo dają wszystkim" jakze prosta i trafna definicja kobiecosci. :classic_cool:

panzerkardinal "fajne laski są fajne, bo dają wszystkim" jakze prosta i trafna definicja kobiecosci. xxx no proszę nie wiedziałam ze puszczanie sie to kwintesencja kobiecości:classic_cool:

No niestety jest ryzyko. Znam może dziesięć sekretarek i wśród nich to co mówisz kształtuje się na poziomie 50/50. Charakter to podstawa, jak zawsze :)

Gość panzerkardinal
co moze byc bardziej kobiecego od rozdawania bliznim istoty tego kim sie jest? (kobietą) :classic_cool: (i meskiego tez, zeby nie bylo ze seksizm, haha) :D

[zgłoś do usunięcia] SpikeLee No niestety jest ryzyko. Znam może dziesięć sekretarek i wśród nich to co mówisz kształtuje się na poziomie 50/50. Charakter to podstawa, jak zawsze usmiech.gif xxx to samo mozna powiedziec o pilęgniarkach, nauczycielkach, przedstawicielkach handlowych etc etc etc:O

Peiades :D:D jednego znam to stwierdzam że TAK :classic_cool:🖐️

Gość Alosza Juken Awdiejew
Tylko chcecie ru.chać a robić nie ma komu:O:(

Gość przyjaciel_salonu
Na Antarktydzie jest zimno. :(

Dorcia musi byc po prostu profesjonalna :) umiec sie zachowac w kazdej sytuacji ;) wiec jak masz te cechy to dobrze wybrałas:)

v34:) Musi "umieć się zachować w każdej sytuacji "-dokładnie lepiej bym tego nie ujął ;)

cukierek na śliniących sie facetów tez:classic_cool: