Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sekretarka

Polecane posty

Witam .... widziałem w całości, puścili kiedyś w TV całkiem niezły film. Co do zawodu sekretarki, na pewno podstawą jest profesjonalizm, dobra organizacja ale jako że pełni funkcje jakby nie patrzeć reprezentacyjne prezencja ma niebagatelne znaczenie :) co do ryzyka i podawanych procentów to nie mam pojęcia z jak brudnego palca zostały wyssane :) bo ryzyko jest zawsze tam gdzie podstawą jest kontakt z ludźmi, a to czy ktoś się puszcza czy nie zależy od osobowości a nie od wykonywanego fachu :P

Gość gość
haha ale sie usmailam z tego tematu autorze napisz cos jeszcze...:P

S_M kup tiktaki :classic_cool: Mat dzien bez wymowania dzien stracon 😴

Kazda sekretarka musi sie dobrze prezentowac i ladnie wygladac. Ja na w pracy nosze bardzo wysokie szpilki

Dorcia no i nie mów że cię nie łaskocze milo jak się faceci ślinią na Twój widok?:P:D

Wzorowa przynajmniej ci ktoś coś wyjął 😭

hahaha no myślę WZorowa ... skoro już wyjmowałem to sam wiem najlepiej co :P v34 - oj tam , oj tam ...zaraz stracony, wiesz co by było jakby tak cały dzień nie wyjmować, nic by człowiek nie zrobił przez cały dzień :)

S_M, podczas pocałunku też można coś wsadzić, szczególnie, gdy pocałunek dogłębny i g***towny ;)

WZorowa .... no nie da rady wyjąć zanim się nie wsadzi, to jak w interesach nie wyjmiesz jeżeli nie włożysz, z tą małą różnicą, że w interesach można wkładać i wkładać a nie ma gwarancji, że się wyjmie :)

Zagwiazdkowało mi g w a ł t o w n y :O No dobra, dobra, niech będzie szaleńczy :classic_cool: Vii, niehigieniczne, mokre i mrrr... :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] matuzalem0325 WZorowa .... no nie da rady wyjąć zanim się nie wsadzi, to jak w interesach nie wyjmiesz jeżeli nie włożysz, z tą małą różnicą, że w interesach można wkładać i wkładać a nie ma gwarancji, że się wyjmie usmiech.gif xxx starasznie pojemne te "interesy":O

"starasznie pojemne te "interesy"" Vii, to zupełnie jak pewna część mojego ciała. Bo często zdarza się tak, ze mam wszystko w d***e :classic_cool: :D

[zgłoś do usunięcia] WZorrowa "starasznie pojemne te "interesy"" Vii, to zupełnie jak pewna część mojego ciała. Bo często zdarza się tak, ze mam wszystko w d***e cool.gifsmiech.gif xxx i to są konsekwencje dobrobytu😭

...nie brałbym tego tak dosłownie ja sztywno zorientowany jestem sexualnie, znaczy hetero jestem a tez często wiele ma w doopie :)

Gość zosia samoosiaa
gupiś chopie ja byłam sekretarką i nigdy w życiu nie uprawiałam seksu z szefem, chociaż na jego biurku to robiłam ale z facetem w którym się zakochałam i z którym mam teraz dzieci.