Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkk2611

Chciałam się wygadać ...

Polecane posty

Gość kkkkk2611

Na początku lutego gdy jeszcze pracowałam w barze,wstyd się przyznać bo miałam wtedy chłopaka poznałam Jego.Od samego początku zrobił na mnie wrażenie .Zostawiłmi swój numer i powiedział ze będzie czekał aż się odezwe.Zrobiłam to od razu na następny dzień, mój związek wisiał na włosku,więc długo nie musiałam się zastanawiać.Spędziliśmy razem cudowny tydzień po którym on musiał wrócić do domu (przyjechal do mojego miasta na miesiąc do pracy,mieszka prawie 400 km odemnie).Poczatkowo ,odzywał się,potem coraz żadziej,byłam wściekła,poniewazzaczełam do niego coś czuć.Pisałam ,on odpisywał albo i nie. Wczoraj wieczorem postanowiłam żejeśli zbyjemniepo paru minutach rozmowy dam sobie spokoj.Tak się stało.Powiedzialze idzie oglądać mecz.Nie mogłam usnąć,weszlam na fb atam wiadomość "kocham cie,od tamtej pory nie mogę zapomnieć o tobie".Byłam w szoku.Spytałam czemu się nie odzywa do mnie.Powiedzial ze boi się zecaly czas będzie mimowilcos takiego..Wyznał ze przestal wierzyc ze jeszcze kiedyś się spotkamy.Zrobilo mi się przykro,poniewaz gdy wyjezdzal obiecal ze stanie na glowie żeby tak się stało.Na szczęście jest na to szansa,bo wybieram się na studia w jego okolice.Dzisiaj caly dzień przeplakalam,ten chłopak totalnie zawrocil mi wglowie.Myslalam ze po wczorajszym zmieni się jego podejście donaszych rozmow,mylilam się.Nadalpisze jakby chciał,a nie mógł.Doradzcie coś.

Gość Oldie
Olej go! Będzie się Tobą bawił.

Powinnaś się zastanowić czego chcesz. Jeśli interesuje cię znajomość na odległość to pchaj się w to, ale jeśli chcesz prawdziwego związku to olej to i daj sobie spokój. Twoja decyzja.

Gość gość
mam na sobie pidżamę a ty ?

Gość kkkk2611
chciałabym utrzymywać z nim teraz jak najczestszy kontakt poniewz jest sznsa na to mieszkanie niedaleko,ale boje się ze gdy to nie wypali będzie mi jeszcze ciężej.

Gość kkkk2611
pewnie o to że tak byśmy sobie pisali

Gość nierozumiemkobiet
dlaczego Wy kobiety jestescie takie ograniczone? dlaczego nie potraficie wziasc sprawy w swoje rece? zadzwon do niego a nie pisz

Napewno gdy coś nie wyjdzie będzie ci ciężko ale pomyśl jak to się uda, jaką możesz być szczęśliwa. Nie znam tego chłopaka i nie mogę go oceniać. Ale po tym co piszesz to musi być on wyjątkowy.

Gość gość
jestem gotowy jak dynamit podpalony na wybuch nastawiony. Czemu nie ? Raz się żyje, idziemy na piwo?

Gość kkkk2611
wcześniej nie dzwoniłam ,bo nie wiedziałam że on by tego chciał,a teraz gdy wiem na czym stoję kompletnie nie wiem co miałabymmu powiedzieć. zauroczona0007 jes tnaprawde wyjątkowy,dawno nie spotkałam takiego chłopaka

Gość gość
hamdalalallalalala dwie kobiety się spotkały jurnego samca nie dostały!

Coś o tym wiem. Ja miałam podobną sytuację tylko że on mieszkał blisko. Ale ja to zawaliłam. Pisał przez miesiąc bez skutku a ją nic . Teraz miną rok a on jest zaręczony. Bardzo tego żałuję. Zrób tak abyś nie żałowała że nie próbowałaś.

Gość gość
spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam

Gość gość
miło było poznać. Dobranoc

Gość kkkk2611
Właśnie wczoraj obiecałam sobie że spróbuje wszystkiego.Dzięki ;)

Gość fantastyczny temat!!
Co tu jest do doradzania, rób jak chcesz. Potem zapene jak z nim będziesz, to znów sie pojawi inny, tak widocznie funkcjonujesz.

Gość jesteś moją kroplówką
Po jednym wspólnie spędzonym tygodniu powiedział że kocha? mam kolegę ze szkoły który tak robił co trzeciej dziewczynie..

Gość gość
Pewnie sie zauroczył