Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zębów - jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

nie mam zebow z tylu od czwórki... mam dopiero 18 lat. Utracilam zeby bo rodzice mnie zaniedbywali w mlodym wieku jak prosilam zeby poszli ze mna do dentysty. Borykam sie z tym juz pare lat. Zeby nie odrosna :( Chcialabym cos z tym zrobic, ale ogromnie mi wstyd przede wszystkim pojsc do dentysty. Nie mam pieniedzy na implanty. Jestem zalamana bo nie moge sie usmiechac szczerze przez co inni traktuja mnie za dziwadło. Chcialabym byc otwarta, wesola do ludzi ale to mnie blokuje. PROSZE WAS O POMOC. co z tym zrobic??? :(((((

Gość nie wiesz czy udajesz
prowo?jakos trudno mi w to uwierzyc. W dolnej i gornej szczece? Jesli tak, to by znaczylo,ze nie masz 16 zebow. Masakra.

Gość gość
niestety to jest problem, o zęby trzeba dbać od dziecka, jak rodzice lekceważą sprawe, a zęby podatne na próchnice, to tak się kończy :(

Gość gość
Jesli nie masz zębów to chyba niestety tylko implanty... Korony nie ma na czym zrobić, jeśli nie ma korzenia. No a implanty to cholernie droga rzecz, ale zbieraj kasę, jesteś młoda, warto zaoszczędzić, całe życie przed tobą, a uśmiech bardzo ważna rzecz.