Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onatowie299999

mam testować?

Polecane posty

Gość onatowie299999
aha i udało mi się na wyjeździe nic nie pić nawet. ;)

Gość onatowie299999
jest tu ktoś, kto może mi coś powiedzieć, pogadać, moze któraś tak miała?

Gość gość
Poczekaj trochę na @, a ten białawy śluz to nie wiem co to może być. Mam nadzieję,że wyjazd się udał.

Gość onatowie299999
było naprawdę super, quady, paintball, ścianka wspinaczkowa. Super było. A teraz normalnie cały czas myślę o tej niewiadomej ciąży. Piersi mnie straszliwie bolą i brzuch tak jakbym zaraz miała dostać@ a nawet jeszcze plamienia nie mam. Nie będę teraz kupowała 2 testu, bo babka w aptece dogadywała cośtam.

Gość gość
Wie ,że biały gesty śluz to śluz niepłodny, ale teraz nie umiem Ci powiedzieć jak to jest u mnie przed @, jakoś nigdy nie zwracałam na to szczególnej uwagi. Ale chyba nie zaszłaś tym razem niestety.

Gość onatowie299999
Wiesz co? ja nawet przez całą sobotę nosiłam podpaskę i jeszcze jedną w kieszonce w spodniach, bo tak się bałam że dostanę tam @ i nie będę mieć jak w lesie się przebrać. he he wiem że to śmieszne i jestem też nastawiona na ten okres, tylko nie wiem dlaczego jeszcze nie przylazł i mnie to denerwuje. Bo mnie wszystko boli tak jak na @ właśnie.

Gość onatowie299999
teraz tak będę tu miauczeć dopóki się nie wyjaśni...

Gość gość
Mnie przy @ ostatnimi czasy bardzo bolą plecy. Nigdy tak nie miałam dopiero od jakichś 3-4 miesięcy. Zawsze miałam regularne miesiączki jak w zegarku, miała być @, rano wstawałam i zaraz też była, więc praktycznie od samego początku wiedziałam,że jestem w ciąży. Nie miałam żadnych bóli jak przed @ i piersi zrobiły mi się takie pełne ciężkie, ale nie bolesne.

Gość gość
Wydaje mi się, że niestety tym razem się nie udało.Ale wróci mąż z delegacji to postaracie się znów.

Gość onatowie299999
właśnie go pytałam czy jak teraz nie będę w ciązy to się staramy na następny miesiąc czy nie i powiedział "jak chcesz", a jak zaczęłam go ciągnąć za język to powiedział że to przecież ja będę chodziła w ciąży i muszę sama wiedzieć czy chcę. Sama nie wiem. Myślałam że uda się tak jakby wpaść właśnie i wtedy się nie trzeba zastanawiać czy się chce czy nie, bo juz jest postanowione.

Gość onatowie299999
na piersiach mam żyłki widoczne bardzo, ale nie wiem czy wcześniej takie miałam przed @ bo nigdy nie sprawdzałam. Także nie mam porównania. I jest mi mokro mimo że założyłam podpaskę. a tu jeszcze nic nie ma.

Gość gość
Wiesz, tak do końca chyba nikt pewny nie jest, czy jest gotowy na dziecko , ale jak się jest postawionym przed faktem dokonanym jest inaczej, najlepiej jak ktoś zdecyduje za nas. My z drugim dzieckiem też "wpadliśmy" i dobrze się stało, bo do tej pory mielibyśmy jedynaczkę. Nie wiem co mokrość w twoim przypadku oznacza , ale widzę że się nakręcasz coraz bardziej.Podobno ciepłe okłady na brzuch pomagają na rozluźnienie i jak @ ma przyjść to ją trochę przyspiesza, ale nigdy tego na sobie nie testowałam.

Gość onatowie299999
o, to jest dobry pomysł. To dziś sobie zrobię takie okłady wieczorem. Albo wezmę ciepły prysznic. No i zobaczę wtedy.

Gość gość
Idę ogarnąć dom i przygotować się pomału do obiadu. Potem jeszcze tu zajrzę.

Gość onatowie299999
cały czas latam do łazienki i sprawdzam czy @ już się pojawiła, nawet krzyże mnie bolą. Aha i pod pachami mnie boli. Kurcze chciałabym żeby się wyjaśniło w końcu.

Gość gość
U mnie właśnie ból krzyża zwiastuje .

Gość onatowie299999
znów byłam w łazience i nic.

Gość gość
LEPIEJ BYŁOBY KUPIĆ JUŻ TEN TEST

Gość onatowie299999
no i jestem. Przyłozyłam ten ciepły okład. Boli mnie podbrzusze ale okresu nie ma jeszcze. Jak się wkurzę to kupię ten test.

Gość onatowie299999
zrobiłamm przed chwilą test i mi się ręce trzęsą. Jest taka druga blada kreska. Boże, ja już nie wiem co o tym sądzić.

Gość onatowie299999
aha a najlepsze to ,że dalej boli mnie brzuch tak jak na okres. dziś jest 29dzień cyklu.

Gość onatowie299999
myślicie że jestem w ciązy czy powtórzyć test rano z porannego moczu?

Gość gość
wstaw zdj testu to ocenimy

Gość gość
Jesteś w ciąży. Gratuluję :)

Gość gość
Chyba nie jestes w ciąży.Test juz by wykazał 2 kreski.

Gość gość
Z początku zawsze druga kreska jest blado różowa.Za kilka dni będzie ciemno różowa.

Gość gość
Gratuluję bo miałam identycznie. Ciągle latalam do łazienki bo juz czułam jakby okres mial byc. I test tez robilam w 29 dniu cyklu. A mam 28. :) Gratuluję jeszcze raz :p

Gość gość
Jak jest druga kreska ,nawet blada , tzn ,że jesteś w ciąży!! Gratuluję!!

też uważam że jesteś w ciąży...i nie rób ciepłych okładów żeby sobie nie zaszkodzić

na razie nie mogę zrobić fotki, bo baterie mi padły w aparacie. Może zrobię jeszcze drugi test jutro rano i zobaczę jak wyjdzie. Czy poczekać?