Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onatowie299999

mam testować?

Polecane posty

Gość gość
Podobno test z porannego moczu jest bardziej wiarygodny.

Gość gość
zrobiłas test?

Gość gość
mam taki sam problem w sumie.. ostatnia @ 11.05, dzis rano robilam test ale wyszedl negatywny, jakby sie dobrze przygladac pod swiatlo jest niby druga ale tylko ja ja widze bo moze chciala bym zobaczyc, cycki mnie nawalaja :( brzuch jak na okres ale okresu nie ma, cykle mialam 28-29dni

Zrobiłam test dziś rano i są 2 kreski, druga jakby bledsza ale jest tam na 100%, bo normalnie ją widać, nawet mąż mówi że jest normalna. A ja dopiero teraz dochodzę do siebie, że to wszystko dzieje się naprawdę. Boję się tak szczerze.

teraz zaczynam analizować czy dobrze zrobiłam... myślałam że nie uda mi się tak od razu zajść. Boję się o pracę i o to jak to będzie, w sumie chciałam 2 dziecko, ale nie byłam gotowa.

Gość gość
na poczatku zawsze sie tak wydaje, ale jak juz dzidzus przyjdzie na swiat to wszystko sie ułoży. A mąż sie cieszy?

chyba tak. On się bardziej boi ode mnie, ale tego uśmiechu nie zapomnę. Dziś rano pokazałam mu 2 test i się uśmiechnął i mnie pocałował. Myślę że boi się, bo musi dużo rzeczy przygotować.

Gość gość
A w jakim wieku jest to starsze dziecko? Nie bój się, przy drugim dziecku jest łatwiej , bo wiesz już jak to jest mieć w domu niemowlaka .

Moje pierwsze dziecko jest z 2005 roku, także już trochę "stare". Nawet nie mam wózka, ani łózeczka, bo wtedy miałam pożyczane (tzn. wózek, a łóżeczko oddałam siostrze). Ciuszków też nie mam i obawiam się że wszystkiego zapomniałam. Strasznie się boję, nie wiem jak to w pracy powiedzieć. Ale mogłam mysleć wcześniej...

Gość gość
Nie martw się na zapas , teraz odpoczywaj , dbaj o siebie. Chyba w pracy tak od razu nie powiesz? Masz prawie 9 miesięcy,żeby się przygotować . Popytaj koleżanki może któraś ma ubranka po swoich dzieciach i odda ci albo chociaż pożyczy zawsze to trochę oszczędniej, a jak zobaczysz dzidziusia wszystko ci się przypomni i szybciutko przejdą twoje obawy.Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia.