Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia8899

pomocy! objawy ciąży

Polecane posty

Gość monia8899

Witam. kochałam sie z chłopakiem w dni płodne, mam bardzo regularne miesiączki, nawet co do godziny i bardzo możliwe było tu zapłodnienie. Na początku miałam odrzut od jedzenia, teraz po miesiącu prawie od ewentualnego zapłodnienia mam straszny apetyt. Dodam, że pojawiły mi się żyłki po bokach brzucha, na piersiach delikatnie i rekach, piersi się powiększyły, 2 tygodnie temu miałam dostać okres. wczoraj dostałam - nie wiem jak to nazwać - plamienia? była krew ale bardzo rzadka i bardzo mało jej ( 1 podpaska spokojnie na cały dzień). Mam od tego miesiąca kłucia jajników, pobolewanie delikatne macicy.. zawsze na okres miałam straszne bolesci - teraz nic. Jestem od kilku dni mocno zmęczona pomimo ze się wysypiam. O czym to może świadczyć? Niestety nie mam aktualnie jak się dostać do lekarza, dlatego pytam tutaj..

Gość gość
Jezeli masz regularne miesiaczki, a dopiero wczoraj dostalas okres, moglo to byc poronienie we wczesnym etapie ciazy. Wybierz sie do ginekologa.

Gość monia8899
do tego gazy i powiększony troszkę brzuszek. widoczny u mnie bo jestem osobą szczupłą

Gość monia8899
poronienie? a nie bolało by mnie bardzo?

Gość gość
Ale nie... Gdyby to bylo poronienie, krwi byloby znacznie wiecej. Przepraszam, niepotrzebnie Cie zmartwilam. Zrob po prostu test ciazowy.

Gość gość
można by było gdybać może jesteś może nie ale najbardziej rozsadniejszą metodą bedzie jak umówisz sie do lekarza.w dzisiejszych czasach dzwonisz i po południu masz wizytę.jezeli masz z tym problem to kup chociaz test.

Gość monia8899
dużo dużo więcej? narazie nie mam jak się dostać do lekarza i muszę czekać, więc tu pytam.. ;/

Gość gość
ale na co dziewczyno chcesz czekać?nie wiem dlaczego masz taki problem z pójściem do lekarza?

Gość gość
zabezpieczaliście sie?

Gość monia8899
no właśnie nie zabezpieczyliśmy sie tym razem

Gość gość
Kup test..ale tepa dzida jestes.

Gość gość
a byłaś świadoma że masz dni płodne?

Gość gość
Ja mialam podobne objawy tyle ze bez krwawien. Mialam sporo bialego sluzu. Teraz jestem w 7tc:) test rozwieje twoje watpliwosci. Inaczej sie nie dowiesz..mozesz sie tylko domyslac

Gość monia8899
tępą dzidą ewentualnie możesz być Ty. Taak, byłam świadoma dni płodnych.. chcemy dzidzię więc to było świadome. Wcale bym nie płakała z powodu ciaży.

Gość monia8899
no własnie to krwawienie mnie zastanawia.. a testy.. juz sie naczytałam o tych testach ile tylko, raz wychodza a raz nie, jutro bede wiedziec juz na pewno cóż to za sytuacja :) i gratuluję, zazdroszczę maleństwa :)

Gość gość
to powiedz mi w czym problem,bo ja nie kumam?w opisie masz napisane POMOCY!!!dla mnie jak ktoś sie stara o dziecko to w takim przypadku wizyta u lekarza konieczna tym bardziej ze pisałaś ze masz krwawienie.nie mówiac juz o kwesti testu.masakra

Gość monia8899
napisałam, że aktualnie nie mam jak się dostać do lekarza, już chyba trzeci raz o tym pisze. Jutro dopiero będę mogła. a "pomocy!" bo może ktoś odpowie, nie zawsze odpowiadają na posty pisane przez użytkowników. Może faktycznie przesadziłam z tą pomocą, ale nie musisz odrazu uogólniać mnie

Gość gość
opisałaś to wszystko tak jak byś nie chciała tej ciąży.

Gość monia8899
normalnie opisałam. wydaje mi sie, że nie pytałam o czyjeś zdanie czy ja tego chce czy nie, tylko o konkrety.

Gość gość
matko jakie te dziewczete glupie coraz glupsze potwierdzenia swojej ciazy szukaja na forach ja jak bylam w ciazy to do apteki zwyczajnie meza wyslalam po test a nie jakies podchody jestem czy nie jestem zalamka mlodziez coraz glupsza czego oni sie ucza w tych szkolach????? najbardziej uprawiac seks wirtualny i wtedy nie bedziesz miala obaw idiotko czy zaszlas czy nie zaszlas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to może przez internet sprawdzę czy jesteś w ciąży.