Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamZycie

problemy po ciąży

Polecane posty

Gość KochamZycie

Witam wszystkich :) słuchajcie mam kilka problemów zdrowotnych od momentu gdy niespełna rok temu urodziłam dziecko. Moze ktos tez ma takie dolegliwosci i wymieni sie doswiadczeniami..? I bardzo prosze o powazne odpowiedzi.. Otoz jak urodzilam, po jakims miesiacu zaczelam odczuwac ból przzy wyproznianiu, myslalam ze to hemoroidy ale po wizycie u proktologa okazalo sie ze to pękniecie, ponadto od jakiegos czasu mam wrazenie, ze uwalnia sie ze mnie nie przyjemny zapach pojecia nie mam skad i dlaczego... jakby bylo malo ciagle mam wzdecia i co 5 min odchodza ze mnie gazy...do tego doszly jeszcze problemy ginekologiczne(nadzerka,zmiana na szyjce macicy) ale tu jeszcze nic nie wiem dokladniej.. Czy wy tez mialyscie tyle problemow zdrowotnych po porodzie? Bo ja szczerze mówiac mam juz dosyc, dolegliwosci ktore opisalam naprawde sa uciazliwe, wstydze sie wyjsc do ludzi ze wzgledu na ten nie przyjemny zapach i w ogole ciagle o tym mysle, czuje sie naprawde potwornie i niekomfortowo...:(

Gość gość
Wystarczy zmiana diety i po problemach, duzo surowych warzyw i woców. Systematyczne podmywanie rumiankiem i innymi ziołami.

Gość KochamZycie
ah prowadze juz od dluzszego czasu zdrowa diete, warzywa owoce, zero słodyczy itd itp i nic ..

Gość gość
Wzdęcia nie biorą się znikąd ! Twoja dieta musi być nieprawidłowa skoro masz takie dolegliwości.

Gość KochamZycie
ehh no być może chociaż już pojęcia nie mam jak mogłabym jeszcze zdrowiej się odżywiać ... najbardziej i tak martwi mnie ten nie przyjemny zapach .. :(