Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam sie teraz zachować ? dobrze robie ?

Polecane posty

Gość gość

byłam z facetem 5 lat zerwał ze mna w zeszłym tyg w poneidziałek w czwartek byłą nasza 5 rocznica. gdzie ostatecznie powiedział ( palant) ze nie wiem co do mnie czuje! poczułam sie jakby ktos mi dał w twarz :/ ale ok jakos to przyjełam pomyslałam ze musze uszanować jego decyzje... w piatek spotkalismy sie w barze u nas w miescie pomachałam on przyszedł do mnie dotykał mnie po nodze cos tam gadał ja nie reagowałam w sobote znow impreza na ktora przyszłam z kolezanka przytulał mnie, w niedziele napisałam mi dobranoc, w poniedziałek dzwonie do niego i rozmawiamy ze tesknie a on ze tez teskni no nic wtorek posiedziałam na fb pisze do mnie ze zasypiał o 4 w nocy... nie wiem po co i czy jutro sie spotkamy, zmieniłąm temat, w srode dzwonie do niego o 11 zeby mu powiedziec ze nie bo jednak jak chce zobaczyc jak to jest samemu to niech bedzie sam, jak sam tak wybrał, ale zanim zdazyłam to powiedziec on oddzwania i mowi ze ma na 2 zmiane to zostane u niego na noc :O wkurzył sie strasznie ze nie przyszłam zrobił mi małą awanture z wyrzutami " skoro powiedzialas ze sie nei widzimy to nie " " ja nie mam czasu juz w tym tygodniu i opowiada mi o swoich planach ze ma pracec a na weekend jedzie z kolegami ( planowany wyjazd juz pol roku jakis zlot fanów aut) wiedziałam o tym, powiedzialam ze skoro nie chce ze mna byc to niech nie dzwoni bo musze o nim zapomniec i zyc normalnei- jak narazie placze i jest mi ciezko bo nic miedzy nami nie bylo zle, a on uznał ze to koniec. nie spodziewałam sie tego rezerwowałam domki na nasza rocznice nad jeziorem... on sie wkurzył wieczorem wysłałam mu sms " :*" - takiej tresci i zadzwonił raz pozniej 2 pisał do mnie cały czas opowiadał. nie wiem co mam robic ? nie odzywac sie do niego ? odbierac jego telefony ? zgadzac sie na spotkania ? chce zeby do mnie wrocił ale jezeli tego nie zrobi to nie moge sobie dawać nadziei :( pomocy :(

Gość gość
mam dopiero 21 lat jest to dla mnie szok. znam mase par ktore po jakims czasie do siebie wrociły ale znam mojego bylego i wiem ze on nie nalezy do typu romnatyka ze przyjdzie do mnie z kwaitami i powie jak mu jest beze mnie zle... miała ktoras z was / ktorys z was taka sytuacje po jakim czasie mu to moze minąc moje kolezanki srednio czekały 3-4 miesiace... faceci sa beznadziejni