Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _uśmiechnięta_25_

Rady dotyczące książki : "Dlaczego mężczyżni kochają zołzy"

Polecane posty

Gość _uśmiechnięta_25_

Mam prośbę, jeśli ktoś czytał tą książkę którą podałam w temacie, niech wymieni mi najważniejsze rady z niej płynące:) niesety nie stać mnie na kupno tej książki... także bardzo proszę:)

Gość gość
ta książka kłamie - mówię Ci to ja mężczyzna!

Gość _uśmiechnięta_25_
dlaczego kłamie ?

Gość Mauska_kwiatuszka
Nie stac cie na ksazke za 20zl? Czy nie chce ci sie czytac?? Mozesz ja rownie dobrze poczytac w internecie..

Gość gość
zołza to wstrętna baba, która o wszystko się czepia. Ty byś chciała takiego faceta?

Gość gość
Najważniejsza rada to - bądź wredną c**ą, a zostaniesz sama na starośc. Ot, takie przesłanie tej książki. Opisane w niej zagrywki może działają na chłopców 18 letnich, ale na pewno nie na świadomych i wiedzących czego chcą mężczyz. 🖐️

Jeśli chodzi o tę książkę, nie należy wszystkiego brać sobie do serca. Książka została napisana na podstawie badań naukowych, które przez szereg lat Sherry Agrov prowadziła na mężczyznach. Przeczytałam tę książkę, i z niektórymi sprawami się nie zgadzam. Badania to badania. Nie wszystkie badania są miarodajne, i czasem nie mierzą tego, co powinny mierzyć. Im więcej ludzi, tym więcej różnych odpowiedzi. Dlatego, na niektórych facetów działają te "sztuczki", a na niektórych nie. Uważam, że trzeba być sobą, i można mieć coś tam z kocicy.. i to wystarczy. Bo kierując się tylko zasadami z tej ksiązki, można sobie "rozbabrać" życie uczuciowe, można zniszczyć związek, lub rozpoczynającą się znajomość. Dlatego, jak już wyżej pisałam, trzeba być sobą i nie można brać wszystkiego do serca z tej książki. Tę książkę można przeczytać, i nawet zachęcam niezdecywanych, bo warto wyrobić sobie zdanie o tej książce.

Gość wkurzajace komentarze
Ta ksiązka ma bardzo trafne przeslanie.Nie nalezy poswiecac sie facetowi,mozna zostac z reka w nocniku i wtedy rozpacz.Poswiecilas mu swoje cale zycie a on mial to w d***e. Kobieto,zacznij zyc przede wszystkim dla siebie.Miej swoje pasje,rozwijaj je,realizuj sie zawodowo,a obowiazki domowe dziel z nim.To nie tylko ty jestes odpowiedzialna za dom.Nie daj soba manipulowac.Miej swoja przestrzen i zyj,a nie wegetuj.Ot i cala filozofia autorki.

Gość 345466ytrgf
Przesłanie, które powinno się wyciągnąć z tej książki to po prostu: Po poznaniu faceta, nie dostosowuj siebie do niego. Nie zmieniaj i nie porzucaj swojego CAŁEGO dotychczasowego życia dla niego. Bądź sobą i miej swoje życie. Oczywiście musisz zrobić w swym życiu miejsce dla niego (z czasem coraz więcej ;)), ale nie może on zawładnąć całym Twoim życiem. I tyle. Generalnie banały. A wszelkie sztuczki i gierki to sobie daruj.

Gość _25_uśmiechnięta_
dziękuję baaardzo! :)

Gość gość
krótko mówiąc wybierajcie normalnych facetów a nie cały czas d*pków!

Gość Heniu
"Nie nalezy poswiecac sie facetowi" - ale oczywiście facet ma się poświęcać. Też mi gów...a Ameryka tysiąc lat temu odkryta.

Gość _25_uśmiechnięta_
a ja właśnie poznałam normalnego, wartościowego, kochanego faceta, z którym jestem pół roku, bo wcześniej trafiałam na samych d*pków:(