Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka zablokowala wszystkie infofrmacje

Polecane posty

Gość gość

na facebooku. zastanawiam sie po co... na profilu nie jest widoczne praktycznie nic, nawet ilosc znajomych. po co zakladac fb skoro ma sie jakies sekrety?

Gość do doooopy z takim zyciem
zeby podgladac innych i byc na biezaco :)

Gość jagódka_niebudka
to jej sprawa, każdy udostępnia tylko to chce

Gość gość
może cos przykrego ja spotkało. Niedawno na profilu mojego znajomego pojawiły się paskudne stronki z nagimi kobietami w paskudnych pozycjach i niewybredne komentarze (wygladało jakby sam je dodał), on ma małe dzieci, sporo znajomych na poziomie i nie sądzę, by subskrybował "takie" stronki. Też ukrył, a za dwa dni znów się pokazało jako publiczne. MĄDRY CZŁOWIEK NIE MA KONTA NA FACEBOOKU. LUDZIE JACY WY JESTEŚCIE GŁUPIUTCY I NAIWNI

Gość gość
ale ja nie rozumiem po co zakladac konto i blokowac mozliwosci chociazby dodania komentarza na profilu. nie wiem tez po co blokowac liste znajomych? wstydzi sie ich czy co? nigdy nie widzialam tak poblokwanego profilu

Gość jagódka_niebudka
ach ach jaka ja jestem głupia c**a z Jastrzębia Zdroju

Gość gość
zablokowała, bo może chciała usunąć konto, a nie udał się jej, bywa i tak

Gość gość
od facebooka mozna dostać fiksum dyrdum jak sie za dużo na nim przesiaduje. Można się uzaleznić. Może dziewczyna rozpoczęła terapię

Gość gość
nie bo dopiero co zalozyla te konto i od razu wszystko zablokowala. zastanawiam sie po co. jaki jest w tym sens?

Gość ciocia Miecia radzi...
chyba trzeba 1000zł zaplącic przelewem by można było trwale usunąć konto z facebooka. inaczej już dożywotnio będziecie w bazie danych

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość może cos przykrego ja spotkało. Niedawno na profilu mojego znajomego pojawiły się paskudne stronki z nagimi kobietami w paskudnych pozycjach i niewybredne komentarze (wygladało jakby sam je dodał), on ma małe dzieci, sporo znajomych na poziomie i nie sądzę, by subskrybował "takie" stronki. Też ukrył, a za dwa dni znów się pokazało jako publiczne. MĄDRY CZŁOWIEK NIE MA KONTA NA FACEBOOKU. LUDZIE JACY WY JESTEŚCIE GŁUPIUTCY I NAIWNI ] nie musisz sadzic, naiwniaro, ale takie stronki robia sie kiedy ktos je odwiedza, a zeby odwiedzic je trzeba polubic lub dodac aplikacje do FB :P to samo jest ze strona spryciarze. pl i jeszcze jakas, nie wiem, ale paru moich znajomych co chwile niby sami dodaja te same zdjecia jak cos zrobic :O a oni loguja sie na fb raz na 3 miesiace :O kolega chcial d**y zobaczyc, bo pewnie jakis jego znajomy to samo zrobil i teraz ma, idiota :O jak nie wie jak korzystac z neta to niech go nie wlacza, a pierwsza zasada to nie klikaj na wszystko co tylko wyskakuje :O a ty autorze, skad wiesz czy ona wsyztsko poblokowala czy tylko ciebie :O i to jej sprawa jakich ma znajomych i co lubi, czy co o niej czy do niej mowia inni :P

Gość Niebieskakarolcia
Moze tylko ciebie zablokowala....

Gość gość
nie tylko mnie. i jestem dziewczyna. druga moja kolezanka tez byla zdziwiona, jakos przypadkiem weszlo w rozmowie, ze tamta zalozyla fb. ja tam uwazam ze to dziwne i chcialam tylko zapytac, co wy o tym myslicie.

Gość gość
ale ty jestes w jej znajomych ? ja mam wszystko poblokowane dla osob, ktorych nie mam na liscie znajomych.

Gość gość
tak, jestem w liście jej znajomych.

Miała taki kaprys? Facebook ułatwia kontakt ze znajomymi itd, co nie znaczy, że nie można swoich danych zablokować.

przy okazji, jest opcja czasowo zablokowania konta, może właśnie to zrobiła? Moja znajoma zawsze tak blokuje jak ma jakieś ważne projekty czy egzaminy ;)

Gość gość
można bloowac dane ale w takim razie chyba lepiej zalozyc jakies gg albo cos w tym stylu. po ci zakladac konto, jak nie chce sie w ogole z nikim informacjami dzielic?