Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleves56

usg genetyczne 13 tydz- 4 minuty wizyta i koniec, czy to normalne?!!!

Polecane posty

Gość cleves56

lekarz prywatny, ktory ma bardzo duzo pacjentek i dobre opinie a najwazniejsze badanie usg trwa 4 minuty....a chyba powinno potrwac z pol godziny:(

Gość gość
Powinno. No i co teraz?

Gość gość
nie chcę być wredna, ale ile zapłaciłaś?;)

Gość gość
A jak on w te 4 minuty wszystko zbadał? Przecież to trzeba dokładnie wszystko pomierzyć, sprawdzić. Jak ja mialam to badanie to 4 minuty samo serduszko sprawdzał... a nie byłam wcale prywatnie. Wkurzyłabym się na Twoim miejscu

Gość cleves56
czemu wredna?

Gość cleves56
tez sie troche wkurzylam... teraz usg genetycznego juz nie zrobie bo za pozno,nikt mnie zreszta nie umowi na jutro!!! najgorsze, ze lekarz ten ma dobra opinie, mnostwo pajnetek w ciazy, pracuje w szpitalu i odwalil moim zdaniem:(

Gość gość
Moja wizyta z usg trwala 30 minut. Jakbym miała pytania to pewnie by było ze 40. Nie wiem jak można zrobić pomiary na usg przez 4 minuty....u mnie mała się krecila już i lekarz musiał się nagimnastykować aby zlapac ujęcie pomierzyć NT i inne...Pokazywal mi przepływy, serduszko raczki nóżki głowe...u ciebie to jakies kpiny. Ja place za wizyte ciążową 80 a za wizyte z usg 180.

Gość cleves56
no kpiny....u mnie zmierzyl przeziernosc karkowa, kosc nosowa widoczna, serce w obrebie klatki piersiowej, czestosc akcji serca, zarys czaszki plodu, struktury mozgowia, kosmowke, ilosc plynu owodniowego i to wsio...a i 4 konczyny widoczne pomierzyl ale nie bawil sie w pokazywanie i objasnianie

Gość gość
mi kobieta 45 min usg robiła, wszystko omawiała i pokazywała.

a czy ten lekarz przyjmuje może w Warszawie na Bemowie?:) bo ja takiego znam co tak szybko wizyty odwala :)

Wczoraj miałam usg. Co prawda 34tc i na nfz, jednak trwało 3min. Totalnie na odp*****l. Tak więc w następnym tygodniu idę do innego. Podzwoń po lekarzach, popytaj. Na pewno ktoś umówi Cię na poniedziałek a może i na jutro.

Gość gość
nina84 na jaką literę zaczyna się nazwisko tego lekarza?