Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmondrzałam

ODchodzę z kafeterji

Polecane posty

Gość zmondrzałam

Witam i zarazem żegnam- tak to koniec. Dziś w nocy miałam refluksję, moje myśli polonizowały same ze sobą i postanowiłam- odchodzę. To co tu wydziwiałam było tak głupie, że głupsze być nie mogło, dziś mi za to wstyd, bo jak taka dama jak ja, Pani z klasą i kasą, ambitna, niemalże wykształcona- z maturą, kurturalna, uczona, znająca zasady sewiur wiwiór, jak mogłam zachowywać się jak takie bydło wypuszczone z lasu i wypisywać takie bzdury? Nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem, coś zawładnęło moją osobą, coś mną kierowało, ale nie wiem co. Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, gdyż teraz wiem, że jestem mondrzejsza niż myślałam- bo zrozumiałam gdzie popełniłam błąd. a było to pół torej roku temu, gdy poraz pierwszy wszedłam na to forę by znaleźć odpowiedź na moje pytanie. I tak mnie wchłonęło, że zostałam tu do dzisiej i ani dnia dłużej. Koniec z zakładaniem durnych prowokacji o zdradach, ciążach, itp. Koniec z wróżeniem0- choć tutej nie mam największych wątpliwości, że robiłam to z powołania i z pasji. Koniec z robieniem z siebie przygłupa. Od dzisiej jestem mondra tak jak na mnie przystało. A wy gnijcie w tym bagnie, niech wam dalej rosną chwasty w mózgu. Nigdy nie osiągniecie tego co ja. Amen. Ps. wszystko co złe to nie mea kulka. żegnam

Gość zmondrzałam
No co, nie rusza Was to??

Gość zmondrzałam
A kij awm w przełyk. Niewdzięczne krowy.

Gość gość
a hu nas to obchodzi mamy to w gębokim poważaniu

Gość zmondrzałam
Tak, na pewno, Gdyby tak było- nie wszedłaś tu. Przejęłaś się, wiem o tym. Ale nie powstrzymacie mnie, nie zostanę tu ani chwili dłużej.

aotorko rozumiem Cie. Ja sam zaczynam spędzać tu coraz więcej czasu. Powinienem pisać i piszę. Problem w tym że robie to zupełnie gdzie indziej.

Gość gość
To bagno zaczelo sie w moderacji tego forum. I to dalo inspiracje dewiantom z calej polski i z zagranicy. W prasie polonijnej nazywaja to forum PSYCHATERIA albo SZAMBERIA.

Gość zmondrzałam
Bydgoszczanin, a gdzie powinieneś pisać? I o czym? Gościu a w jakiej prasie o nas pisało? (mówię o nas, bo tak się utożsamiłam z tym forum, że traktowałam je jak własną siostrę, której de fakto nie posiadam).

Gość gość
Chyba w listopadzie ubieglego roku mloda Amerykanka polskiego pochodzenia przed swoja pierwsza podroza do Polski zadala jakies pytanie na forum I miala pecha bo trafila na pravika i ten wyzwal ja od kurev i tak to zostalo tam rozdmuchane. Nie pamietam ktora to byla gazeta. Duzo o tym mowiono.

Gość zmondrzałam
a to nic nie wiedzialam o tym. Właśnie zaświeciło mi się światełko, bo to właśnie jest szansa, żeby zdobyć sławę. Nie wyszło u Ewy drzazgi to może wyjdzie w ameryce. Zna ktoś angielski? Poszukuję tłumacza, gdyż chcę zabłysnonć na amerykańskim forze.

Gość gość
Na to forum wchodzilo kiedys duzo dziewczyn z Anglii. Skarzyly sie na atmosfere, ktora tu panuje, ze ublizaja tu kobietom, groza biciem kobiet w ciazy. Mezczyzni zamieszczaja zdjecia swoich czlonkow w stanie erekcji itp. Kobieta, ktora tu wchodzi nie spodziewa sie tego.Jest to przeciez forum dla kobiet. Z kazdym miesiacem jest coraz gorzej.

Gość gość
Marzę o tym że sram wam po kolei do ryja

Gość zmondrzałam
Dlatego ja odchodzę, bo nie da się kurturalnie porozmawiać z tą chołoytą. Nawet w tym temacie, pierwsza osoba, która się wypowiedziała- pokazała klasę. Zamiast mnie pożegnać ze łzami w oczach i życzyć szczęścia na nowej drodze życia.

Gość brzózzzka1
ej ktoś zarejestrował mój nick 😠 teraz musze pisać jako brzózzzka1 ! co się dzieje na rym forum?

Gość zmondrzałam
masz podszywa

Gość gość
Do marzyciela, ktory marzy o defekacji do ryja po kolei...a jaki masz dan?