Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zab leczony kanalowo a lot samolotem prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

Hej, w sobote mam lot samolotem, lece do chorego ojca i lotu nie loge odwolac. Niestety lekarka nie zakonczyla leczenia kanalowego, nie mam nawet zaknietych kanalow. Jutro znow do niej ide i ma to zakonczyc, stad moje pytanie czy jesli jej nie uda sie zakonczyc leczenia moge miec problemy podczas loty z tym zebem? Wiem, ze powinnam pytac o to lekarza, ale oni bardzo olewaja pacjenta szczegolnie ci na nfz, a moze ktos z was mial podobna sytuacje, jesli tak prosze o rade i dziekuje.

Gość gość
up

Gość gość
Wiesz, ona powinna Ci zamknąć te kanały taką igłą, no nie wiem jak to nazwać. Nawet jak Ci nie wypełni wszystkiego na raz, to nie może Cię puścić do domu z 1 wypełnionym a 1 nie. To się zamyka, potem uszczelnia czymś tam.

Gość gość
dzieki za odp ja mam jeszcze 2 kanaly do wypelnienia bo w nich nerw sie nie chcial zatruc. Czy podczas 1 wizyty jest mozliwe zamkniecie 2 kanalow i nalozenie plomby?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Oczywiście że tak. Może posiedzisz dłużej, ale to jest możliwe.

Gość gość
podczas lotu nie bylo bolu, moze tylko lekki podczas ladowania (info dla osob, ktore moga byc kiedys w podobnej sytuacji). autorka tematu