Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

zab leczony kanalowo a lot samolotem prosze o rady

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej, w sobote mam lot samolotem, lece do chorego ojca i lotu nie loge odwolac. Niestety lekarka nie zakonczyla leczenia kanalowego, nie mam nawet zaknietych kanalow. Jutro znow do niej ide i ma to zakonczyc, stad moje pytanie czy jesli jej nie uda sie zakonczyc leczenia moge miec problemy podczas loty z tym zebem? Wiem, ze powinnam pytac o to lekarza, ale oni bardzo olewaja pacjenta szczegolnie ci na nfz, a moze ktos z was mial podobna sytuacje, jesli tak prosze o rade i dziekuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz, ona powinna Ci zamkn膮膰 te kana艂y tak膮 ig艂膮, no nie wiem jak to nazwa膰. Nawet jak Ci nie wype艂ni wszystkiego na raz, to nie mo偶e Ci臋 pu艣ci膰 do domu z 1 wype艂nionym a 1 nie. To si臋 zamyka, potem uszczelnia czym艣 tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieki za odp ja mam jeszcze 2 kanaly do wypelnienia bo w nich nerw sie nie chcial zatruc. Czy podczas 1 wizyty jest mozliwe zamkniecie 2 kanalow i nalozenie plomby?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie 偶e tak. Mo偶e posiedzisz d艂u偶ej, ale to jest mo偶liwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podczas lotu nie bylo bolu, moze tylko lekki podczas ladowania (info dla osob, ktore moga byc kiedys w podobnej sytuacji). autorka tematu

Udost臋pnij ten post