Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie boję się,że wkrótce umrę :(

Polecane posty

Gość gość

nie mam rodzeństwa, zostawię rodziców z NICZYM...nawet nie mam własnego dziecka, żebym miała i im zostawiła...moje życie nic nikomu nie przyniosło... przeraża mnie to, czuję się jak przed wielką, daleką wyprawą, podróżą...nie wiem jak bedzie po drugiej stronie... boje sie :( nie mam nawet 25 lat :( wiem, wiem i młodsi umierali... ale jakoś ciężko mi...kto sie zajmie moją Mamą na starość :( :( nie chcę umierać! ;(

Gość gość
a na co chorujesz?

Gość gość
odczuwam bardzo silne bóle głowy, kiedyś brałam mocny lek, ale ostatnio stwierdziłam - przeczekam zobacze czy minie i po jakim czasie i trwa to kilka-kilkanascie godzin, ostatnie 4 dni - nawet sen nie przyniosl ulgi, po obudzeniu bol glowy...od rana do nocy, swiatlowstret, nudnosci, nawet nagle zaczely leciec mi łzy z tego bólu, ide niedługo na tomografię, ale czuję,że i tak umrę, bo jak można żyć z takim bólem.... nie myślę o sesji, o wakacjach, o pracy, o niczym nie jestem w stanie myśleć, mam tylko jedno marzenie - żeby nie bolało...a w zasadzie wszystko juz mi jedno, jak umre to odpoczne od tych bolow.....juz mam ich dosc, tylko żal rodziców że beda musieli mnie pochowac

Gość gość mądralla
ej no :) Może to migreny. Migrena potrafi naprawdę tak boleć, że odechciewa się żyć. Poczytaj sobie, jaki to bywa ból. U mnie ktoś w rodzinie to ma. I żyje.

Gość gość
Rano nie mogłam zwlec się z łóżka, najchętniej w ogóle z niego bym nie wychodziła. Odwlekałam ten moment w nieskończoność. Lubiłam za to noc i ten spokój jaki wtedy mialam. Kilka lat temu przeżyłam śmierć bliskiej osoby i od tego się zaczęło. Straciłam jedyne wsparcie jakie miałam w życiu. Trafiłam z przypadku na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Pomogło. Te kilka sesji napełniły mnie energią. Teaz w końcu mam siłę do działania, pokonałam apatię i zaczęłam w siebie wierzyć.